'Ters Cephe'de büyük kavga!.. VİDEO

Müjdat Gezen'in Arena programında sarf ettiği ''AKP'ye oy verenler aptal'' sözleri Ters Cephe programını fena karıştırdı.

'Ters Cephe'de büyük kavga!.. VİDEO

MODERATÖR ÇILDIRDI

Rasim Ozan Kütahyalı’nın başlattığı tartışmada sinirler bir anda gerildi. Programın moderatörü Sami Dadalıoğlu konukları sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Dadalıoğlu Kütahyalı’nın çıkışlarına öyle bir tepki gösterdi ki... Adeta çıldırdı. Dadağlıoğlu, "Burada mail yağıyor, her kafadan bir ses çıkıyor, bir müsaade edin. Bu ekranın da kendine göre bir onuru var arkadaşlar lütfen yapmayın. Tartışma böyle devam edecekse ben kalkıp gideyim" sözleri ile ateş püskürdü.

ZİLELİ CANLI YAYINI TERK ETTİ

Bu tartışmanın uzaması üzerine söz hakkını kullanmak için canlı yayına bağlanan Müjdat Gezen Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile büyük bir tartışmaya tutuştu. Hakaretlerin, tehditlerin havada uçuştuğu programda moderatör sinirlerine hakim olamadı. Tartışmaya katılan Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli ise Kütahyalı’nın bağrışlarını daha fazla dinlemek istemediğini söyleyerek programı terk etti.

GEZEN-KÜTAHYALI TARTIŞMASI

Canlı yayında Kütahyalı ile Gezen arasındaki kavga büyüdükçe büyüdü. Gezen’in programa bağlanmadan önce ’’O saçlı çocuğu susturun yoksa taksiye atlayıp gelirim. Ben sustururum’’ dediği de ortaya çıkınca kavga daha da alevlendi.

Rasim Ozan Kütahyalı moderatöre ’’Alın artık şunu yayından. Reklama gidelim’’ diye çıkışınca Dadalıoğlu’ndan fırçayı yedi.


İşte canlı yayında yaşanan o kavga!..