Ters Cephe'deki rating şovu!

Sert tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen Ters Cephe'de Ümit Zileli şoku yaşandı. Cumhuriyet yazarı canlı yayında stüdyoyu terk etti.

Ters Cephe'deki rating şovu!

Kanaltürk’ün yüksek tansiyonlu programı Ters Cephe’de ratingler pek iyi değil galiba. Çünkü yayında artık bağırmak, kavga etmek yetmiyor, stüdyo terk etme oyunları başladı. İlk denemeyi de Ümit Zileli yaptı.

Sık sık hararetli tartışmaları ve hakarate varan polemikleriyle gündeme gelen Ters Cephe’de Ümit Zileli şovu yaşandı. Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile kavga eden Zileli tepkisini canlı yayında stüdyoyu terk ederek gösterdi.

Rasim Ozan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’nun İsrail’li bir TV kanalına yaptığı açıklamaları ’Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’ı İsrail’e şikayet etti’ diyerek yorumlamasıyla kavga başladı. Zileli, Taraf yazarının sözleri üstüne programı terk etti. Programın moderatörü Sami Dadalıoğlu hemen reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

ÖNCE TERK ETTİ SONRA GERİ DÖNDÜ
Reklam dönüşünde ise Cumhuriyet yazarı masadaki yerinde oturuyordu. Verilen arada ikna edildiği anlaşılan Ümit Zileli ’İnsanların göz göre göre tahrip edilmesine ve sonra da ben böyle denilmesine sinirleniyorum’ dedi. 

İşte o anlar... TIKLAYIN