Tolga Çam'dan anlamlı bir defile

Yaptığı iddialı tasarımlar ile moda camiasında adından sıkça söz ettiren başarılı modacı Tolga Çam önceki akşam Bomonti İmperial Hotel'de "Kadına Şiddete Hayır" temalı bir defile düzenledi.

Tolga Çam'dan anlamlı bir defile

Sema Şimşek,Simge Tertemiz,Irmak Atuk  gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktığı iddialı defilenin açılışını 12 Yaşında siyah gelinlikle podyuma çıkan küçük gelin yaptı. Çocuk Gelinlere tepki vermek amacıyla podyuma çıkarılan küçük mankenin ağlayan makyajı izleyenleri duygulandırdı.

Gazeteci Edda Sönmez'inde siyah gelinlik ile podyuma çıktığı defileye birçok sanatçı katılırken Podyuma çıkan sevgilisi Simge Tertemiz'i en ön sıradan izleyen Berdan Güngör Tertemiz'i hayranlıkla izledi.

Transparan ve birbirinden iddialı parçaların tanıtıldığı defilede podyuma çıkan Simge Tertemiz'in finalde sergilediği 100 kiloluk gelinlikle ecel terleri döktüğü sırada  Emre Akça ve Ramazan Kalyoncu eşlik etti.

35 parçalık koleksiyonun sergilendiği "Harem" defilesinin finalini ünlü sunucu Zahide Yetiş ihtişamlı bir Sultan Gelinliği ile yaptı.

Tolga Çam'dan anlamlı bir defile

Tolga Çam'dan anlamlı bir defile - Resim : 2

Tolga Çam'dan anlamlı bir defile - Resim : 3

Tolga Çam'dan anlamlı bir defile - Resim : 4