Tolga Pancaroğlu: "Saplantılı bir şekilde beni suçluyor"

Sunucu Eda Pera Küçük oyuncu sevgilisinden şiddet gördü, ortak arkadaşlarınca tehdit edildi. Kendisiyle aynı durumda olup yargıya gitmekte zorlanan kadınlara seslenen genç kadın, “Biz kadınlar sesimizi çıkardığımız sürece hep beraber güçlü bir aile olarak devam edeceğiz” diyor.

Tolga Pancaroğlu: "Saplantılı bir şekilde beni suçluyor"
Habertürk'ten Arzu Kaya ve Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre Türkiye, sunucu Eda Pera Küçük’ün hukuk mücadelesini Habertürk’ten öğrendi. 26 yaşındaki sunucu, kendisinden 1 yaş büyük dizi oyuncusu sevgilisi Tolga Pancaroğlu’ndan, ilişkilerinin başlamasından kısa bir süre sonra şiddet görmeye başlamış, hakarete uğramış, tehdit edilmişti.

Küçük’ün başvurduğu savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken, genç kadına koruma kararı çıkarıldı. Koruma kararını ihlal eden Pancaroğlu, 3 gün zorlama hapis yattı. Bu arada, ikilinin ortak arkadaşı oyuncu Deniz Evin genç sunucuya tehdit içerikli mesaj attı. Aynı soruşturmada Evin de şüpheli olarak yer aldı.

‘BAŞTA ANLATAMADIM’

Küçük, yaşadığı süreci ve hukuk mücadelesini anlattı. Yaşadığı ilk şiddeti kimseye söyleyemediğini, insan içine çıkamadığı ve rapor da alamadığı için Devlet Tiyatrosu’ndan ayrılmak zorunda kaldığını ifade ede Küçük, bir süre sonra barıştığı Pancaroğlu’ndan tekrar fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söyledi. Küçük, şöyle devam etti: “Başta ‘Kaza’ demiştim. O kabullenememe süreci çok zor. Yediremiyorsunuz. Sonunda durumu kabullenip geçen yıl mayıs ayında şikâyette bulundum. ‘Beni ne olur bu işin içinden çekip alın, ben yok olmak istemiyorum. Beni koruyun’ diye adalete sarıldım. Sürekli şiddete uğradığımı, özel hayatımın, en mahrem bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşıldığını, sesimin ve görüntülerimin gizlice kaydedildiğini ve montajlandığını artık söylemek istiyorum.”

Kendisiyle aynı durumda olup da sesini çıkarmakta zorlanan kadınları da yüreklendiren Küçük, “Bu süreçte kadına şiddette ülkemiz ciddi anlamda mesafe kat etti. Benim gibi sesini çıkaran kadınlar sayesinde. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, savcılık, emniyet hepsi bu süreci büyük bir özveriyle yürüttü. Tüm kadınlar sesini çıkarmak için adalete koşsun. Korkmasınlar hiç kimseden ve hiçbir şeyden. Biz kadınlar sesimizi çıkardığımız sürece hep beraber güçlü bir aile olarak devam edeceğiz” dedi.

Pancaroğlu: "Saplantılı "

Tolga Pancaroğlu, Küçük’ün suçlamalarına dün düzenlediği basın toplantısıyla yanıt verdi. Pancaroğlu, “Ben hiçbir kadına el kaldırıp darp edecek kadar aşağılık ve şerefsiz değilim. Kendisini ölümle tehdit ettiğimi kanıtlasınlar, Türkiye’ye bir daha dönmemek üzere ayrılacağım. Saplantılı bir şekilde beni suçluyor” diye konuştu.

Pancaroğlu, Küçük’ün yüzündeki morluklara ilişkin de “Apartman merdivenlerinden yuvarlanıp çenesinin üstüne düştü” savunmasını yaptı.