Tolgahan Sayışman yine kesenin ağzını açtı!

Geçtiğimiz hafta eşi Almeda, kız kardeşi İlda ve sevgilisini İtalya’ya götüren Tolgahan Sayışman, yine kesenin ağzını açtı. Yakışıklı oyuncu, bu kez eşi Almeda ve misafirleri için günlük 8 bin dolara gulet kiralayıp Bodrum’da mavi tura çıktı.

Tolgahan Sayışman yine kesenin ağzını açtı!
Takvim'de yer alan habere göre Arnavut güzel Almeda Abazi ile 5 aydır evli olan Tolgahan Sayışman, tam bir bonkör damat çıktı. Tatil sezonunu geçtiğimiz hafta gittikleri İtalya'yla başlatan ikili, önceki gün de soluğu Bodrum'da aldı. Eşi Almeda Abazi, baldızı İlda Abazi ve onun sevgilisi Kenan Sipahi ile çıktıkları İtalya tatilinin tüm masraflarını üstlenen yakışıklı oyuncu, cömertliğini yine konuşturdu.

HESAPLAR YİNE SAYIŞMAN'DAN

Aynı kadroyla önceki gün mavi tura çıkan Sayışman, misafirlerinin elini cebine attırmadı. Eşiyle Yunan Adaları'nı gezmeye karar veren oyuncu, bunun için de kesenin ağzını açtı. Bir hafta boyunca Komşu'daki adaları gezecek olan ikili, günlüğü 8 bin dolar (28 bin TL) olan bir gulet kiraladı. 'Sungurlu' adındaki 25 metrelik guletle mavi yolculuğa çıkan ünlü çift, yolculuk öncesinde de market alışverişi yaptı.

Tolgahan Sayışman yine kesenin ağzını açtı!

Tolgahan Sayışman yine kesenin ağzını açtı! - Resim : 2

Tur öncesi 4 kişilik mürettebat ekibi, tüm malzemeleri tekneye taşıdı. Hazırlıkların ardından yolculuk başladı. Sayışman'ın kız kardeşi Nil de kamerasıyla her anı kayıt altına aldı.

Tolgahan Sayışman yine kesenin ağzını açtı! - Resim : 3

45 derecelik sıcaktan bunalan Sayışman'la Abazi daha sonra gölgeye geçti. Abazi, teknenin ön bölümünde uzanan Sayışman'ın göğsüne yattı. Yolculuk boyunca birbirlerine sarılan ikilinin aşk tazelediği anlar da objektiflerden kaçmadı.

Tolgahan Sayışman yine kesenin ağzını açtı! - Resim : 4