Tolgahan ve Almeda balayından dev koliyle döndü!

3 Şubat’ta Los Angeles’ta evlenen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 40 gün sonra Türkiye’ye döndü.

Tolgahan ve Almeda balayından dev koliyle döndü!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre yaklaşık 2 yıllık aşklarını 13 Şubat'ta Los Angeles'ta nikah masasına taşıyan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, önceki gün yurda döndü. Nikahın ardından ABD'de balayı yapan ünlü çift, 2 ay sonra ilk kez Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi.

Geçtiğimiz ay 6 valizle ABD'ye giden ikilinin bu kez yanlarında 6 bavulun yanı sıra bir de büyük koli vardı. Uzun bir uçuş sonrası gazetecilerle ayaküstü sohbet eden çift, "Yorulduk, uykuluyuz. Çok uzun bir yolculuk yaptık ama her şey çok güzeldi. Günlerimiz çok güzel geçti" dedi.

Arnavut güzeli nikahta Sayışman'ın ayağına basıp basmadığı sorulunca ortaya komik görüntüler çıktı.

"Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. O zaman şimdi burada sizin yanınızda basayım. Siz de şahit olun" diyen Almeda Abazi, yakışıklı oyuncunun ayağına bastı. Arnavut güzelin bu hareketi herkesi güldürdü.

Ünlü sunucu, "Aşkım, acımadı değil mi?" diyerek eşinin gönlünü alırken Tolgahan Sayışman da "Sıkıntı yok hayatım. Sen başımın üzerine çıksan bile hiç önemli değil" diyerek takdir topladı.

Tolgahan ve Almeda balayından dev koliyle döndü!

'MURAT'LA KIRGINLIK YOK'

Havalimanında sevenleriyle bol bol fotoğraf çektiren ikili, yakın dostları Murat Yıldırım'la aralarının bozuk olduğu söylentilerini "Murat ve eşi İmane Elbani'yle sık sık telefonda konuşuyoruz. İstanbul'da çekimleri olduğu için düğünümüze katılamadı, ancak arayıp tebrik etti" diyerek yalanladı.