Tolgahan Sayışman'ın ailesi Almeda'ya tam not verdi!

Tolgahan Sayışman, aşk yaşadığı Almeda Abazi'yi ailesiyle tanıştırdı. Yakın çevresine 'Evlenip baba olmak istiyorum' diyen Sayışman'ın evlilik hazırlıklarına başladığı iddia edildi.

Tolgahan'ın ailesi Almeda'ya tam not verdi!
Takvim'den Aydın Hamza'nın özel haberine göre yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'nin birlikteliği ciddiye bindi. 8 aydır aşk yaşayan ikiliden Abazi'nin, önceki hafta Sayışman'ın ailesiyle tanıştığı ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok güzelle aşk yaşayan fakat hiçbirini ailesiyle tanıştırmayan Tolgahan Sayışman'ın ailesini Almeda Abazi ile tanıştırması "Tolgahan evleniyor" iddialarını güçlendirdi.

Önceki gün de ünlü oyuncunun Amerika'da okuyan kız kardeşi Nil Sayışman ile Almeda Abazi, birlikte alışveriş turuna çıkarak 'gelingörümce' mutluluğu yaşadı.

'BABA OLMAK İSTİYORUM'

Almeda Abazi, müstakbel görümcesiyle çekilen bir kareyi de instagram'dan paylaştı. Fotoğrafın altına "Nil ile gezmeler" notunu düşen Abazi'nin takipçileri "Aileye girmişsin", "Yakında düğün mü var?" yorumları yaptı.

Almeda Abazi, evlilik yorumları karşısında sessizliğini korudu. Tolgahan Sayışman'ın ise yakın çevresine "Artık baba olma vaktim geldi. Almeda'nın da çok iyi bir anne olacağından eminim" diyerek evlilik planları yaptığı iddia edildi.

Tolgahan Sayışman'ın ailesi Almeda'ya tam not verdi!