Tony Parker’ın bilinmeyen çapkınlıkları ortaya çıktı!

‘In Touch’ dergisine göre, kendisini aldatan Tony Parker’a boşanma davası açan Eva Longoria’nın aslında eşi hakkında bilmediği çok şey var

Tony Parker’ın bilinmeyen çapkınlıkları ortaya çıktı!

Eva Longoria’nın hayatı, kocası Tony Parker’ın telefonuna ‘diğer kadından’ gelen yüzlerce mesaj sonrası tepetaklak oldu. Milliyet'in haberine göre aile kurma hayallerini bir kenara  bırakan oyuncu, üç yıldır evli ve mutlu olduğu kocasına boşanma davası açtı.

Boşanma dedikodularının ardından Parker’la ilgili ortaya çıkan başka detaylar, aldatma olayının buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu ortaya çıkardı. ‘In Touch’ın iddiasına göre, Parker yıllardır farklı hayatlar yaşıyor: Karısına tapan koca ve bulduğu fırsatları hiç kaçırmayan adam olarak.

STRİPTİZ KULÜPLERİNİN MÜDAVİMİ

2007’deki evliliklerinden sadece bir yıl sonra Parker, San Antonia’daki ‘The Place’ adlı striptiz kulübe sıkça gider oldu.

Hatta burada seksi bir dansçıyla uzun zamanlar geçirmeye başladı. Bu striptizcinin, çift henüz flört ederken gittikleri klüpte ikiliye ‘kucak dansı’ yapan kız olduğu söyleniyor. ‘Danstan etkilenen’ Parker, kulübe yaptığı ziyaretleri sıklaştırmış ve mekanın üst katındaki VIP odalarda bolca vakit geçirmeye başlamış. Dergi, bu iddiaları, dansçı kızın yine aynı kulüpte dans eden yakın arkadaşına dayandırıyor. ‘X isim’, “Aslında Tony hakkında çok konuşmak istemiyorum çünkü kovulmaktan korkuyorum” diyor ve devam ediyor, “Bu rutin ziyaretlere hepimiz alışkındık. Odaya çıkıp orada saatlerce kaldıklarını biliyorduk. Bizimle de dostluk kurmuştu hatta bize hediyeler alırdı.”

EVA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORDU

Parker ve Longoria çiftinin ilişkileri iniş ve çıkışlarla doluydu. Evlenmeden önce kısa bir ayrılık yaşayan ikilinin ilişkisi ilk defa 2007’de sarsıldı. Fransız bir model, basına yaptığı açıklamada Parker’ın karısını kendisiyle aldattığını söylemişti. Bu iddialara karşı Eva, Parker’ın mükemmel bir koca olduğunu söyledi. Çiftin boşanma davasının başrolündeki isim Erin Barry, Longoria’nın en iyi arkadaşıydı. Üstelik bu iki kadının kocaları aynı takımda top koşturdu. Longoria ile Barry, basketbol maçlarında sevinçlerini ve üzüntülerini hep bir arada yaşadı. Olaylar sonrası iki kadının bir araya gelip konuştuğu da söylenenler arasında. İki sevdiği insan tarafından ihanete uğramış olmak, Longoria’nın en çok üzüldüğü şey.

Bir aile kurup, çocuk yapmak istediğini her fırsatta dile getiren  Longoria, ‘bebek yapma saatleri’ni kaçırmamak için, ‘Desperate Houseviwes’ setine gelen kocasıyla birlikte bile olmuş. Parker artık hayatında olmayacağı için güzel yıldızın evlatlık edinmeyi düşündüğü söyleniyor.