TOPBAŞ'TAN FİLM AÇIKLAMASI!!!

"Namaz Öğreniyorum" isimli filmde oynadığı ortaya çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, filmin her seçimden önce bilinçli olarak gündeme getirildiğini söyledi. Topbaş, "Senaryoyu yazan ben değilim" dedi.

TOPBAŞ'TAN FİLM AÇIKLAMASI!!!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yıllar önce çekilen bir filmde rol aldığının ortaya çıkmasının ardından yapılan eleştirilerle ilgili olarak, "Bu bir senaryoydu, senaryoyu yazan ben değilim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topbaş, eleştirilen söz konusu filmin, bir önceki seçim zamanında da gündeme getirildiğini savundu. Topbaş, "Bu bir senaryoydu. Senaryoyu yazan ben değilim. Yusuf Sezgin’in başrol oynadığı bir filmdi. Tesadüfen bu filmi hazırlayan firma, kısa süreli bir baba rolü oynamamı istedi. Ben de bunu yaptım. Çok başarılı olsaydım belki devam ederdim. Çok fazla da başarılı değil" dedi.

Eleştirilerle halkın kendilerine olan sempatisinin düşürülmeye çalışıldığını belirten Kadir Topbaş, "Geçen seçimde de bu gündeme getirilmişti. Hep seçim zamanı, ’başkanın nesi var acaba, ne varsa çıkaralım ortaya’ diyorlar. Hamdolsun ki rabbim bunlara farklı fırsatlar vermiyor. Bununla halk nezdinde bize olan ilgiyi, sempatiyi düşürmeye çalışıyorlar. Hamdolsun, yanlış yapmadığımız, inandığımız bir geçmişimiz var. Bu kente hizmet etmeye varız. Vatandaşlarımız devam etmemizi isterlerse, bu şehir 5 yıl sonra farklı şeyler konuşacağımız duruma gelir" diye konuştu.