Trabzonspor'un çapkın transferleri!

Trabzonspor'un iki yıldızı İstanbul'a kamp kurdu. Stephane M'bia ve Luis Cavanda, önceki gün çıktıkları çapkınlık turunda faka bastı.

Trabzonspor'un çapkın transferleri!
Takvim'de yer alan habere göre Avrupa kupalarına geçtiğimiz hafta veda eden Trabzonspor'un yeni transferleri Stephane M'bia ve Luis Cavanda, antrenmalara verilen arayı gecelerde değerlendirdi.

İstanbul eğlence hayatının büyüsüne kapılan iki yıldız futbolcu, önceki gün eğlenmek için Ortaköy'deki Sortie'ye gitti. İçeride 3 bayanla samimiyeti artıran M'bia ve Cavanda, yanlarındaki kadınlarla samimi bir şekilde eğlendi. Alkol sınırını aşan futbolcular, güzellerle sarmaş dolaş dans etti.

İki yıldızın keyfi mekan çıkışı patlayan flaşlarla kaçtı. Kadınları bırakıp kaçan futbolcular daha sonra 30 metre ileride onları beklemeye başladı.

İKİNCİ ŞOKU YAŞADILAR

Gazetecileri atlattıklarını düşünen Stephane M'bia ve Luis Cavanda, kadınlar arabaya binince ikinci şoku yaşadı. Flaşların patlamasıyla kendilerini koltukların arasına atan ikili, ilk çapkınlık gecelerinde yakayı ele vermekten kurtulamadı.

Trabzonspor'un çapkın transferleri!
Konular Spor Haberleri