Tren aracı biçti: 3 ölü!

Aydın'da içinde iki ailenin bulunduğu araca İzmir-Söke seferini yapan tren çarptı. Karacan ve Eroğlu ailelerinden biri 6 aylık bebek olmak üzere 3 kişi feci şekilde can verdi. Hastaneye kaldırılan 3 kişiden ikisinin durumunun ise ağır olduğu bildirildi.

Tren aracı biçti: 3 ölü!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Aydın'ın Germencik ilçesinde yolcu treninin çarptığı otomobilde bulunan biri 6 aylık bebek olmak üzere 3 kişi öldü, 2'si ağır üç kişi de yaralandı. Kaza, Germencik'in Moralı mahallesi hemzemin geçidinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Buharkent ilçesinde yaşayan ve birbiriyle komşu olan demir ustası Gürhan Karacan ile çiftçi Hüseyin Eroğlu, aileleriyle birlikte gezmek için Germencik'in Ortaklar mahallesine geldi.

Burada yemek yiyen ve bir süre zaman geçiren iki aile, evlerine dönmek üzere yola çıktı. Ancak İzmir-Söke seferini yapan makinist Mustafa Alkan yönetimindeki yolcu treni, hemzemin geçitte Gürhan Karacan'ın (27) kullandığı 09 PM 854 plakalı otomobile çarptı.

100 METRE SÜRÜKLENDİ

Trenin altında sürüklenerek hurda yığınına dönen araçta, Sudenaz Eroğlu (10), Nazlı Karacan (20) ve 6 aylık bebeği Ecrin Karacan olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri demir yığını haline gelen otomobilin içinden çıkardıkları Gürhan Karacan, Aysun Eroğlu ve Hüseyin Eroğlu'nu ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Gürhan Karacan ile Aysun Eroğlu'nun hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili makinist Mustafa Alkan jandarma tarafından gözaltına alınırken, 100 metre ileride durabilen trendeki yolcular da kazanın şokunu yaşadı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, tren seferleri de bir süre ertelendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.