Tren faciasında vefat edenlerin cenazeleri teslim ediliyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren faciasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor.

Tren faciasında vefat edenlerin cenazeleri teslim ediliyor
İHA'nın haberine göre Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi ilçesine bağlı Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri Çorlu Devlet Hastanesi morgu başta olmak üzere çevre hastanelerin morglarına da nakledildi.

Yaşamını yitirenlerin yoğunlukta bulunduğu Çorlu Devlet Hastanesi morgu önünde bekleyen vatandaşlar, tren faciasında hayatını kaybeden yakınları için yasa boğuldu.

Morgda işlemleri tamamlanan cenazeler teker teker yakınlarına teslim ediliyor. 

Tren kazasında bir anne 10 aylık bebeği ile birlikte hayatını kaybetti

Tekirdağ Çorlu'da dün akşam meydana gelen tren kazasında yaşanan acı tablo sabah saatlerinden itibaren gün yüze çıkmaya başladı. Feci kazada Derya Güvenç Kurtuluş, 10 aylık bebeği Beren Güvenç Kurtuluş ve kız kardeşi Emel Güvenç Duman'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kurtuluş'un yanında bulunan 6 yaşındaki oğlu Kemal ise yaralı olarak kurtuldu. Anne ve çocuklarından geriye sadece fotoğrafları kaldı.

Tren faciasında vefat edenlerin cenazeleri teslim ediliyor

Kuzenlerden acı haber geldi

24 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenler arasında Özge Nur Dikmen ve Gülce Dikmen isimli kız kardeşler ile kuzenleri Sena Köse'nin de olduğu öğrenildi.

Sena Köse, teyzesi ve teyzesinin kızları Özge Nur Dikmen ve Gülce Dikmen ile birlikte Uzunköprü'den trene bindi. Teyzesinin Çerkezköy'deki evine gitmek için yola çıkan Köse, kazada kuzenleriyle birlikte hayatını kaybetti. Teyze Dikmen ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. 

Tren faciasında vefat edenlerin cenazeleri teslim ediliyor - Resim : 2