Tribünde silaha soruşturma

Denizli Valiliği, stattaki emniyet tedbirlerinden sorumlu güvenlik görevlileri hakkında soruşturma açtı.

Tribünde silaha soruşturma
Yeni Asır'dan Sebahattin Alp'in haberine göre TFF 1. Lig'in 30. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan Denizli-Elazığ maçına, Elazığlı bir taraftarın silahla tribüne girmesinin yankıları sürerken, Denizli Valiliği olayla ilgili soruşturma başlattı. Maç öncesi İstiklal Marşı okunurken Elazığsporlu bir taraftarın Elazığspor atkısı açtığı sırada belindeki silahla fotoğraflanması geniş yankı yaratmış, her türlü kesici, delici ve yaralayıcı aletin sokulmasının yasak olduğu tribüne, silahın nasıl sokulduğu büyük tartışma başlatmıştı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Denizli- Elazığ arasında oynanan müsabakada, stadyumda alınan emniyet tedbirlerinden sorumlu özel güvenlik görevlileri ve diğer resmi görevliler hakkında Denizli Valiliğince gerekli soruşturma başlatıldı." denildi.

O taraftar sivil polis

Denizlispor yönetimi, tribünde silahla görüntülenen Elazığspor taraftarının bir sivil polis olduğunu teyit ettiklerini, ancak görevi ne olursa olsun, bir kişinin tribüne silahla girmesinin kabul edilebilir bir yanı olmadığını vurguladı.
Konular Spor Haberleri