Tuba Büyüküstün'den şaşırtan hamle!

Sevgilisi Umut Evirgen’le adının karıştığı skandalın ardından gözden düşen Tuba Büyüküstün’den ilginç bir hamle geldi. Güzel oyuncu, Etiler’de aşkının işlettiği bir mekana ortak oldu.

Tuba Büyüküstün'den şaşırtan hamle!
Takvim'de yer alan habere göre oyuncu Onur Saylak'la evliyken işletmeci Umut Evirgen'le yasak aşk yaşadığı iddia edilen Tuba Büyüküstün, kariyer planında 'skandal ayarı' yaptı. Kendilerini görüntüleyen gazetecilerin fotoğraf makinelerini aşkı Evirgen'in silah zoruyla alması Büyüküstün'ü gözden düşürmüştü. Skandal sonrası proje tekliflerinde de azalma görülen güzel oyuncu, bunun üzerine ilginç bir önlem aldı.

MÖNÜYE DE ADINI YAZDIRDI!

Geçtiğimiz ay Gucci'nin yeni parfümünün reklam yüzü olma şansını adaşı Tuba Ünsal'a kaptıran Tuba Büyüküstün'ün son umudu ise aşkı oldu. Büyüküstün, iddiaya göre Levent'teki 'La Boucherie Istanbul' adlı mekanın işletmesini üstlenen Evirgen'le ortak oldu. Sevgilisiyle mekanı yeni sezona hazırlamak için kolları sıvayan ünlü oyuncu, dekorasyonla da bizzat ilgilendi. Mekanın her bir detayı üzerinde işletmeci aşkı Umut Evirgen'le birlikte fikir alışverişinde bulunan güzel oyuncu, mönüye de el atmayı ihmal etmedi.

BİR SÜRE EKRANDA YOK...

Ünlü oyuncu, mönüdeki bir tosta geçtiğimiz yıl oynadığı 'Cesur ve Güzel' dizisindeki karakteri 'Sühan'ın adını verdi. Sevgilisinin işletmecilikteki tecrübelerinden yararlanan Tuba Büyüküstün'ün bu alanda kendini geliştirmek istediği öğrenildi. Bu arada Büyüküstün'ün skandalın hafızalardan silinmesi için bir süre ekranlara ara vereceği de konuşulanlar arasında…

Tuba Büyüküstün, dizi yerine de bir sinema filminde rol almayı planlıyor.