Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen'e dev destek!

Tuba Büyüküstün’le işletmeci aşkı Umut Evirgen, ilginç bir işbirliğine imza attı. Büyüküstün, yüksek lisans tezi için kısa film çeken sevgilisinin projesinde başrolü üstlenip ona destek verdi.

Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen'e dev destek!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre kendisi gibi oyuncu Onur Saylak'la 6 yıllık evliliğini Haziran 2017'de bitirir bitirmez gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptıran Tuba Büyüküstün'den aşkına büyük destek… Ünlü oyuncu, iki yıl önce Evirgen'in Levent'te açtığı 'La Boucherie İstanbul' adlı mekana ortak olmuştu. İşletmecinin 'Chicki Boom' adlı mekanın dekorasyonuna da el atan güzel oyuncunun aşkıyla yaptığı işbirliği bununla sınırla kalmadı.

FESTİVALE GİDECEK...

İstanbul'da çok sayıda mekanın işletmeciliğini yürüten Evirgen, bir yandan da Sinema-TV alanında yaptığı yüksek lisansın bitirme tezi için kısa film çekti. Büyüküstün, filmin başrolünü üstlendi. Evirgen'in bitirme tezi için hazırladığı kısa film öylesine güzel oldu ki ikili; projeyi festivallerde gösterime sokmaya karar verdi. Aşkının yönetmenlik yeteneğine hayran kalan ünlü oyuncu, Evirgen'i bu konuda yüreklendirdi. Umut Evirgen, ünlü oyuncuyla işbirliğini sinema dünyasına da taşımış oldu.

EŞİNE DE AYNI DESTEĞİ VERMİŞTİ

Aşkı Umut Evirgen'in bitirme tezi için yönettiği kısa filmde yer alarak işletmeciye destek veren Tuba Büyüküstün, aynı hamleyi Onur Saylak'la evliyken de yapmıştı. Güzel oyuncu, Saylak'ın yönettiği ve uluslararası festivallerden ödülle dönen 'Daha' filminin de başrolünü üstlenmişti.