Tuba Büyüküstün'ü heyecan sardı!..

Kısa saçlarıyla son dönemde hem övgü hem de eleştirilere maruz kalan Tuba Büyüküstün'den çifte sürpriz...

Tuba Büyüküstün'ü heyecan sardı!..
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre dizilerin yaz tatilinde olması oyuncuları sinema filmlerine yönlendirdi.

Diziler ve tiyatro oyunlarına yaz dönemi nedeniyle ara verilmesi ünlü oyuncuları sinemaya yöneltti. Üstelik de bir değil iki sinema filminde rol alan oyuncular oldu.

İşte yeni sezonda filmleri art arda vizyona girecek ünlü oyuncular:

TUBA BÜYÜKÜSTÜN: Başarılı oyuncunun fırtınası ekrandan sonra sinemada da devam edecek. Ünlü oyuncunun eşi Onur Saylak’la rol aldığı ‘Rüzgarın Hatıraları’ ve yine başrol oynadığı 'Dar Elbise' isimli filmleri art arda vizyonda olacak.

ERKAN CAN: Usta oyuncu hem dizi hem de sinemayı bir arada götürüyor. Sanatçının bir aşçıyı canlandırdığı ‘En Güzeli’ isimli filmi ve yine başrol oynadığı 'Adana İşi' peşi sıra vizyona girecek.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL: Se­zon bo­yun­ca iki si­ne­ma fil­min­de rol alan oyun­cu­lar­dan bi­ri de son dö­ne­min dik­kat çe­ken is­mi Er­kan Kol­çak Kös­ten­dil ol­du. Genç oyun­cu­nun rol al­dı­ğı 'Yok Ar­tık' filmi 25 Ey­lü­l’­de, 'Ka­ra Be­la' ise 18 Ey­lü­l’­de viz­yon­da ola­cak.

FIRAT TANIŞ: Ek­ran­la­rın ve si­ne­ma­nın ara­nı­lan isim­le­rin­den bi­ri olan Fı­rat Ta­nış’ın rol al­dı­ğı iki film de ar­ka ar­ka­ya be­yaz­per­de­de ola­cak. 'Ta­kım' fil­mi 13 Eki­m’­de, 'Ge­niş Ai­le: Ya­pış­tır' ise 23
Eki­m’­de si­ne­ma sa­lon­la­rın­da­ki ye­ri­ni ala­cak.

ALGI EKE: Ga­lip Der­viş di­zi­siy­le yıl­dı­zı par­la­yan genç oyun­cu Al­gı Eke, yaz ay­la­rı­nı si­ne­ma fil­mi çe­kim­le­riy­le ge­çir­di. Eke’­nin rol al­dı­ğı 'Gu­rul­da­yan Kalp­ler' 18 Ey­lü­l’­de, 'Yok Ar­tık' ise bir son­ra­ki haf­ta iz­le­yi­ciy­le bu­lu­şa­cak.