Tuba Ünsal: 'Stilist olmak çok havalı'

Koton'la işbirliği yaparak genç kızlar için mezuniyet koleksiyonu hazırlayan Tuba Ünsal, "Stilist olmak çok havalıymış" diyor ve ekliyor: "Takip edilmek büyük heyecan!"

Tuba Ünsal: 'Stilist olmak çok havalı'

Oyunculuğun yanı sıra yakın zamanda çıkardığı ve hamilelik deneyimlerini anlattığı 'Benim Tatlı Komposto Günlüğüm' adlı kitabıyla gündeme gelen Tuba Ünsal, şimdi de stilist olarak adından söz ettiriyor. Ünsal, mezuniyet telaşı yaşayan genç kızlar için Koton markasıyla işbirliği yaparak 'Tuba Ünsal Loves Koton' adıyla bir koleksiyon hazırladı. 27 parçadan oluşan koleksiyonun tanıtımı önceki gün Koton'un Ayazağa'daki merkez binasında yapıldı. Tuba Ünsal'ın ilham perisi olduğu koleksiyonda yer alan kokteyl ve parti elbiseleri 'Tuba'nın Parti Favorileri', kırmızı halı elbiseleri 'Tuba'nın Yıldız Parçaları', romantik esintiler taşıyan elbiseler ise 'Tuba'nın Prenses Gardırobu' olarak adlandırıldı.

GİYİNMEYİ SEVİYORUM

Stilist olarak anılmanın çok havalı bir şey olduğunu söyleyen Tuba Ünsal, "İşin yaratım sürecinde olmayı çok sevdim. Bu koleksiyonu eğlenerek hazırladık. Benim asıl mesleğim oyunculuk ama kıyafetle stilimi yansıtımak ve insanların beni takip etmesi benim için büyük heyecan" diye konuştu. Ünsal konuşmasına şöyle devam etti: "Ben yeni bir söylem yaratmak istiyorum. Moda, insanın kendisine yakışanı giymesinden çok her şeyi kendisine yakıştırmayı becerebilmesi ve eğlenebilmesidir. Günlük kıyafet giyerken de özenmek ve bunu bir sanat icra ediyormuş gibi sunmak gerekiyor. Ben o yüzden takıp takıştırmayı ve giyinmeyi sanat dalı olarak görüyorum. Bunun takdir görüyor olması da şahane bir şey."

ROCK'N ROLL BENİM MOTTOM

Tuba Ünsal, belinin sağ tarafına yaptırdığı Rock'n Roll dövmesi ile dikkat çekti. Ünsal, "Rock'n Roll benim mottom. 1970'lerde doğmuş, her şeyi çok fazla önemsemeyen bir yaşam stili. Ben de trajediyi hayatıma almamaya çalışıyorum" dedi.

İlker GEZİCİ