Tuğba Ekinci iddiasını sürdürüyor!..

Gamsız Alaçatı Meyhanesi'nde sahne alan Tuğba Ekinci, meydan okudu.

Tuğba Ekinci iddiasını sürdürüyor!..

"Bülent Ersoy Show" da canlı canlı okuduğu 'Delikanlım' adlı şarkıdaki detoneleri ile uzun zamandır gündemden düşmeyen isim Tuğba Ekinci önceki akşam Gamsız Alaçatı Meyhanesi'nde sahneye çıktı.

Ekinci, kendisini dinlemeye gelen davetlilerine kendi sesi ile canlı canlı okuduğu şarkıları ile müzik dolu bir gece yaşattı.

Ünlü şarkıcı son dönemdeki olaylar hakkında şu sözleri söyleyerek rakiplerine göz dağı verdi: "Bülent Ersoy Show tamamen bir kazaydı. Ben her zaman sesime ve repertuvarıma güveniyorum. Ben canlı yayından 1-2 saat önce ses provaları yaparım. Bu olaylardan sonra sesime ve sahneme daha çok dikkat çekecekler. Ben canlı yayında şarkı okumamı isteyenlere hodri meydan diyorum. Benden daha çok kazanan 3-4 sanatçıya hodri meydan demek istiyorum. Ben de canlı söyleyeyim onlar da canlı söylesin. Bakalım sonuçlar ne olacak. Ben herkesten daha çok iyi okuyorum yada çok kötüyüm okuyorum diye birşey söyleyemem. Yani Türkiye'nin en iyi solisti ben değilim ama en kötü solisti de değilim!"

Tuğba Ekinci son olarak internet üzerinden paylaşmış olduğu dolar fotoğraflarına ise şu sözler ile açıklık getirdi: "Sosyal medyadaki takipçilerim üniversite öğrencileri ve genç insanlar. Onlar eğlenmek istiyor. O yüzden bende onları eğlendirmek için çabalıyorum. Sizce benim o kadar param olsa ben o fotoğrafı paylaşır mıyım? Sosyal medyadan paylaştığım o fotoğrafı internetten bulup paylaştım."

EVREN ABDULLAHOĞLU / SÖZCÜ İNTERNET SİTESİ