Tuğba Özay'dan acı haberi saklamışlar!..

Tuğba Özay 'Survivor'da ter döktüğü sırada çok sevgili dostunu kaybetmiş...

Tuğba Özay'dan acı haberi saklamışlar!..
Sözcü'den Erdinç Yapan'ın haberine göre Survivor 2016’dan geride bıraktığımız hafta elenen Tuğba Özay, adadan ayrılır ayrılmaz çok özlediği şeyleri gerçekleştirdi.

Amerika’daki dostlarını ziyaret ettikten sonra ülkesine dönen Tuğba, burada kötü haberi aldı.

Daha yavruyken aldığı köpeğinin vefat haberini öğrenen Özay, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

"Canım oğlum seninle aramızda öylesine büyük bir bağ vardı ki … Bu duyguları herkesin anlamasını beklemiyorum .. Sen benim biricik oğluşumdun.. Neredeyse elime doğdun .. Daha 13 günlüktün seni avuçlarıma aldığımda .. Sivas’ın Kangal ilçesinde getirmişlerdi seni bana .. Daha görür görmez aşık olmuştum sana .. Hele o ilk geceyi hiç unutamam .. Daha o Bıdık halinle bedeninden bile büyük sesler çıkarıyor cesaretini, gücünü daha bebekken gösteriyordun ya çok ama çok tatlıydın .. Sivas’tan İstanbul’a getirdim seni ve yol boyu kucağımda uyumuştun .. Kokumu çekmiştin içine .. Annen gibiydim belki de senin için .. Annemlerin evine getirmiştim seni ilk .. İki ay boyunca senden az çekmedi annemle babam ..Her yere çişini yapıyordun evin içinde .. Annem altını bezliyordu neredeyse.. Evin en kuytu köşelerine giriyor nerede olduğunu bulamıyorduk bir türlü minnacık halinle ..

Hele ki annemin kucağında oturup da televizyon izlediğin günü hiç unutamam .. Bayılmıştık ailece o şirinliğine .. Sonra seni çiftliğimize götürdük .. Asıl yuvana kavuşmuştun artık .. Arkadaşların oldu orada .. Hera, Herkül, Bızdık, Puki .. Hepsiyle çok iyi anlaşmıştın .. Herkül’le oyunlar oynuyordun. Büyüyünce de Hera’ya aşık oldun .. Hera melek olup gittiğinde yemeden içmeden kesildin .. Sonra toparladın kendini . Sen güçlüydün..! Sen yenilmezdin..! Bir o kadar da duygu yüklüydün.. Cesurdun.. Koruyucuydun.. Beni kimseyle paylaşamaz kimseyi yanıma yaklaştırmazdın.Sen gezerken kimse çıkamazdı bile dışarıya .. Büyüdükçe devleştin.. Çok güzel anılarımız oldu seninle .. Hele o yaz gecelerinde ben bahçede yatarken senin de ayak ucumda nöbet tutman .. Nasıl unutabilirim ki .. Ben geldiğim Zamanlar Nasıl da havalara uçardın .. Dost bildiklerim bile böyle içten sevinmiyordu .. Sen canımdın benim .. Dostumsun oğluşumdun.. Sana asla köpek denmedi .. Sen Zeus’tun .. Meğer ben çok uzaklardayken 24 şubatta hem de tam babaannemin vefat ettiği tarihte melek olmuşsun. Söylememişler bana .. Anıların daima ışık olacak ve her daim tebessümle anacağım seni .. Seni çok sevdim .. Çok seviyorum … Hep seveceğim.. Elbet bir gün seninle de buluşacağız .. Tüm kaybettiğim sevdiklerimle olacağı gibi .. Hoşçakal bebeğim Zeus"

Tuğba Özay'dan acı haberi saklamışlar!..