Tuğba Özerk: "Duygularımla hareket ediyorum"

Yeni single'ı ‘Süslü Günah'la yaza damga vurmaya hazırlanan Tuğba Özerk, sanat dünyasında ego sorunu olduğunu söyledi.

Tuğba Özerk: "Duygularımla hareket ediyorum"
Sözcü'den Edda Sönmez'in röportajı...

Acılarımı Tuz Gölü'ne batırdık


– Yeni single'ınız ‘Süslü Günah'ın hikayesini dinleyerek söze başlayalım…

Sözü müziği bana ait bir şarkı. Altı yedi ay önce yazdım. Hareketli bir yaz parçası. Şarkıda bir kız şöyle diyor: “İster annene, ister babana söyle, beni aldır, günaha girmeyelim.”

– Dört kez nişanlanıp, iki kez evlendiniz. Ufukta yine nikah masasına oturmak var mı?

Yok canım şarkı bu (Gülüyor). Açıkçası neden olmasın! Ama inanın şu an için erken.

– Şarkının klibini Tuz Gölü'nde çektiniz. Bu fikir nasıl ortaya çıktı?

Ekipçe karar verdik. Sonsuz fon istiyorduk. Tuz Gölü'nün o saflığı da uygundu. Hem tertemiz bir sayfa açmak hem de yaralarıma tuz basmak açısından uygun bir yer olacağını düşündüm. Patlıcanın acısını alırsınız ya tuzla, benim de acılarımı Tuz Gölü'ne batırdık. Şu an şeker gibiyim.

Duygularımla hareket ediyorum

– Çok yara aldınız mı?


Herkes kadar yara aldım. Herkes kadar acılarım, herkes kadar da sevinçlerim oldu. Ama ben göz önünde olan bir insan olduğum için bunlar göz önünde yaşanıyor. Benden çok daha ağır şeyler yaşamış insanlar var. Ne haddime “Ben çok acı çektim” demek… Belki de basit kalır. Ama tabii ki herkesin kendine göre acıları var.

– Geride bıraktığımız yılın son günlerinde kısa bir süre içerisinde evlendiğiniz Altan Nuh'la yaşadığınız sıkıntılar konuşulmuştu. Bu sıkıntılar tamamen geride kaldı diyebilir miyiz?

Hiç girmek istemiyorum bu konulara. Evlilik programı gibi… Geçmemiş gibi mi duruyor? Gayet geçti. Şıkır şıkır rengarenk bir kadın var. Bir tane olaya bağlamak çok saçma olur. Benim üzüntülerime sadece bir şey sebep olamaz. Zayıf bir kadın değilim, çok güçlü bir kadınım. Gayet iyiyim keyfim yerinde.

Hatalarımdan ders aldım

– Şu an aynaya baktığınızda nasıl bir kadın görüyorsunuz karşınızda?


Daha derinleşmiş bir insan görüyorum bir kere. Arkama baktığımda geride bıraktıklarımın bana bir şeyler öğrettiğini görüyorum. Geçmişe dönmüyorum. Aynaya baktığımda hiç geri dönmeyen, geri vitesi olmayan bir kadın görüyorum. Dolayısıyla kendimle gurur duyuyorum.

– Hatalardan ders almak konusunda başarılı mısınız?

Onu bir sonraki yaşadığım ilişkide göreceğim. Ama eğer ki dostluklarım adına konuşacak olursam, evet hatalarımdan ders aldım.

– Bundan sonra aşk ilişkilerinde daha temkinli davranacak mısınız?

Davranamazsınız ki! Duygusal bir kadınım. Tecrübe dediğimiz şey insana bazı şeyleri öğretince hayata yeni başlamış gibi davranamıyorsunuz.

Korkunun ecele faydası yok

– Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?


Ayy dur şimdi çok erken. Bırak evlenmeyi, adını bile duymak istemiyorum, şimdilik… Ne güzel şarkıyı konuşuyorduk ya… Şaka bir yana, bir kadın istemez mi yuvası olsun? Ama beceremiyorsan yapma diyorsanız, o da doğru.

– Aynı şeyleri yaşarım korkusu yok mu?

Korkunun ecele faydası yok. Tamamen bu tür konulara odaklı yaşamıyorum.

‘Can Tertip' filminde oynamıştınız oyunculukla ilgili yeni planlar var mı?

Bir komedi projesinde oynamak istiyorum. Ben disiplinli bir insanım. Biliyorsunuz şarkıcılar biraz rahatına düşkün insanlar. Ancak set çok disiplinli. Oraya gidip bir de orada bekliyorsunuz. Bizim sanatçılarımızda bilirsiniz ki bekleme yoktur. Egolar havalarda çarpışır. Zaten ben çok egosantrik bir insan olmadığım için sorun yaşamıyorum.

Kız çocukları iyi yetiştirilmeli

– Anne kız ilişkiniz nasıl? Daha önce yazılmıştı bir şeyler…


Gayet iyi… Benim aile ilişkilerim hep iyidir. Büyüklerime her zaman çok saygılı bir çocuk oldum. Aileme de her zaman gereken hürmeti gösterdim. Onlar da beni her zaman sevgiyle büyüttüler. Ben ailelere şunu söylemek istiyorum, kız çocukları okumalı ve her zaman iyi yetiştirilmeli.
Konular Röportaj