Tuğba Özerk: "Şiddet gördüm"

Dört ay evli kaldığı menajeri Altan Nuh’tan boşanma kararı alan Tuğba Özerk, şiddet gördüğünü açıkladı.

Tuğba Özerk: "Şiddet gördüm"
Güneş'te yer alan habere göre 4 ay önce evlendiği menajeri Altan Nuh'tan boşanma kararı alan Tuğba Özerk cephesinde sular durulmuyor.

Dün sabah bir televizyon programına telefonla bağlanan Altan Nuh, “Tuğba Özerk beni bıçaklamaya çalıştı. Yaralandığıma dair elimde doktor raporları var. Elinden bıçağı almaya çalışırken yaralandım. Polislerin önünde beni ölümle tehdit etti” dedi. Öte yandan Nuh, Tuğba Özerk'in konser paralarını hesabına yatırıyordum açıklamalarına: “Benim hesabıma para yatırıyordu ancak vergi kaçırmak için hesabıma para yatırdı” ifadelerini kullandı. 

Bunun üzerine TV'de açıklama yapan Tuğba Özerk'ten de şoke eden itiraflar geldi.

'VERGİ KAÇIRIYOR' İDDİASI DA VAR

Güzel şarkıcı, “Geçen hafta evde tartıştık. Benim burnuma vurdu. Bende kendimi korumak için elime bıçak aldım” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Eşim bana yumruk attı kendimi savunmak için omzunu ısırdım” dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Tuğba Özerk; “Benim konserden kazandıklarım eşimin hesabına yatıyordu. Ama ondan tazminat talebim olmayacak zaten parası yok, yüzünü görmek sesini duymak hiçbir şey istemiyorum.”

Özerk ise vergi kaçırdı ifadelerine “Konser paralarını onun hesabına yatırdım ancak vergi kaçırma iddiaları yalandır” açıklamalarını yaptı. Altan Nuh’un Tuğba Özerk’in annesine “Tuğba’nın eski sevgilisi ile birlikte mi oldun?” sorusuna ise Özerk “Annem az kalsın kalp krizi geçiriyordu. Böyle bir soru böyle bir mantık olmaz” açıklamalarını yaptı.