Tuğba Özerk'in eşinden şok iddialar!

Tuğba Özerk’le Altan Nuh savaşı kızıştı! Eşinin burnunu kırdığı iddia edilen Nuh, ‘Asıl şiddete ben uğradım. Bana çektiği bıçağı alırken elim kesildi’ dedi.

Tuğba Özerk'in eşinden şok iddialar!
Takvim'de yer alan habere göre geçtiğimiz hafta 4 aylık evliliklerini bitireceklerini açıklayan Tuğba Özerk'le Altan Nuh arasında savaş çıktı!

Özerk'le Nuh, dün ilk kez bir tv programında yüzleşti. Eşinin kendisine yumruk attığını ve burnunun içinin kırıldığını söyleyen ünlü şarkıcı, Nuh'un kendisine şiddet uyguladığını ve evliliği boyunca kendisinden para sakladığını iddia etti. Şarkıcının sözleri üzerine yayına bağlanan Altan Nuh ise şoke eden sözler sarf etti: "Tuğba'yı korumak için sustum. Ancak bundan sonra ben de konuşacağım. Tuğba, bana bıçak çekti. Olay sonrası elim ve kafam yaralandı. Taksici şahidimdir. Gittiğim hastane de belli. Beni darp eden, yüzüme tüküren, üzerime telefon fırlatan Tuğba'dır. Elimde darp raporlarım var. Türkiye'ye gelip Tuğba'yla o zaman yüzleşeceğim."

KAVGANIN İZLERİNİ GÖSTERDİ


"Tuğba, karnıma bıçağı dayadığı sırada çekilince elim kesildi. Kendimi korumak için hamle yapınca Tuğba, bu kez de omzumu ısırdı" diyen Altan Nuh, elindeki darp raporlarını mahkemeye sunacağını söyledi.

Özerk'e savaş açan Nuh, "Seni korumaya çalıştıkça bana bunları yaptın. Darp raporlarını mahkemeye vermezsem ben de 'Altan' değilim" dedi.

Altan Nuh, kavga sonrası eli ve omzunun geldiği halin fotoğraflarını da gösterdi.