Tuğba Özerk'in jet evliliği bitiyor!

Tuğba Özerk’in 4 aylık eşi Altan Nuh’la aldığı şok ayrılık kararı sonrası sanatçının annesi Günay Kapani eski damadını topa tuttu. Kapani, “Damadımın ayağındaki pabucuna kadar her şeyi biz aldık” dedi.

Tuğba Özerk'in jet evliliği bitiyor!
"Kızımın parasını yedi"

Takvim'de yer alan habere göre
önümüzdeki yılın Eylül ayında evliliklerini bebekle taçlandırmayı planlarken boşanmaya karar veren Tuğba Özerk'le Altan Nuh'un ayrılığıyla ilgili şok iddia… 4 aylık evliliğini bitirme kararı alan ikili, iddiaya göre şiddet yüzünden evliliklerini noktalıyor. Konuşulanlara göre Altan Nuh'un Özerk'e şiddet uygulaması sonucu ünlü şarkıcı da Nuh'u darp etti. Kavga sonrasında ikili, soluğu karakolda aldı. Bu şok iddia magazin gündemini sarsarken Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani ise eski damadı için adeta esti gürledi. Günay Hanım, şu bomba sözleri sarf etti: "Kızımın gelinliğinden damadın ayağındaki pabuca kadar biz aldık. Hatta düğünleri de evimizin bahçesinde oldu." 

"KOCAMA DA BAKTIM"

Günay Hanım, kızının eşi Altan Nuh'tan şiddet gördüğü iddialarını ise "Tuğba asla dayak yemez. O, çok güçlü bir kızdır" diyerek yalandı. Annesinin ardından programa telefonla bağlanan Tuğba Özerk de şunları söyledi: "Maddi gücü yerinde bir kadınım. Yeri geldi kocama da ben baktım. Altan, şu anda Los Angeles'ta. Boşanma davasını gelecek hafta açacağım." Altan Nuh ise ayrılıkla ilgili "Başlarda Tuğba'nın Amerika'ya gelmesini istesem de sonuçta o bir sanatçı olduğu için burada egosunu doyuramaz diye düşündüm. O yüzden ben Türkiye'de kaldım; ama sonunda tükendim" dedi.

Baba Özerk, muhabirlere sataştı

Eşi Altan Nuh'la boşanma arefesinde olan Tuğba Özerk, önceki akşam babası Tunç Özerk'le moral turundaydı. Babasıyla bir mekanda baş başa vakit geçiren Özerk'in suratı çıkışta gazetecileri görünce düştü.

Baba Özerk de "Kızımın derdi başından aşkın, ne çekiyorsunuz?" diyerek basın mensuplarını fırçaladı.

Tuğba Özerk'in jet evliliği bitiyor!