Tuğçe Albayrak davasında flaş gelişme!..

Darmstadt Eyalet Mahkemesi’nde süren Tuğçe davasında savunma tarafından yapılan reddi hakim talebi reddedildi.

Tuğçe Albayrak davasında flaş gelişme!..
Hürriyet'in haberine göre Tuğçe Albayrak’ın katil zanlısı Sırp genci Sanel M.’nin (18) avukatları tarafından davanın 7'nci duruşmasında mahkeme başkanı hakim Jens Aßling hakkında önyargılı ve yanlı davrandığı gerekçesiyle verilen reddi hakim talebi geri çevrildi. Toplam 10 duruşma olarak planlanan dava kaldığı yerden devam ediyor.

Bugün yapılan 8'inci duruşmada Tuğçe’nin ölüm nedeni konusunda bilirkişinin görüşlerine başvurulacak. Tuğçe Albayrak davasında kararın 16 Haziran tariihinde açıklanması bekleniyor.

Darmstadt Eyalet Mahkemesi’nde görüşülen davada, katil zanlısı Sırp genci Sanel M. (18) yaralamaya bağlı olarak ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla yargılanıyor.

Tuğçe Albayrak 15 Kasım 2014 tarihinde bir restoranda tacize uğrayan 15 yaşlarında iki Alman kıza yardım etmek isteyince, Sanel M. ile aralarında tartışma çıkmış ve Sırp gencinin yumruk darbesiyle başını yere çarpan Tuğçe komaya girmişti. Günlerce ölüme direnen Tuğçe'yi hayata bağlayan makinaların fişi, ailesinin kararıyla 22’nci doğum günü olan 28 Kasım’da çekilmişti.