Tuğçe Albayrak davasında şok iddia!..

Almanya'nın Offenbach kentinde tacize uğrayan iki Alman kızına yardım etmek isterken hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak'ı doktor hatası mı öldürdü?

Tuğçe Albayrak davasında şok iddia!..
Vatan'da yer alan habere göre davanın beşinci duruşmasında, Tuğçe'nin yanlış müdahale sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi.

YANLIŞ TEDAVİ UYGULANDI

Stern Onlinein bildirdiğine göre, kendi rızasıyla polisleri arayan Offenbach kliniğinde çalışan bir anestezi uzmanı, Albayraka yapılan ilk yardım müdahalesinde yanlışlık yapıldığını itiraf etti.

Savcı, anastezi uzmanı doktorun polislere verdiği önemli bilgilerin inceleme aşamasında olduğunu ve gerekli araştırmaların yapılacağını açıkladı.

Anestezi uzmanının bir sonraki duruşmada dinlenilmesi için davet edildiği kaydedildi.

Darmstadt Eyalet Mahkemesinde görüşülen davada, katil zanlısı Sırp genci Sanel M. (18) yaralamaya bağlı olarak ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla yargılanıyor.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Tuğçe Albayrak 15 Kasım 2014 tarihinde bir restoranda tacize uğrayan 15 yaşlarında iki Alman kıza yardım etmek isteyince, Sanel M. ile aralarında tartışma çıkmış ve Sırp gencinin yumruk darbesiyle başını yere çarpan Tuğçe komaya girmişti. Günlerce makinelere bağlı olarak kalan Tuğçe Albayrak'ı hayata bağlayan makinaların fişi, ailesinin kararıyla 22.nci doğum günü olan 28 Kasımda çekilmişti.