Tuğçe Albayrak'ın katili temyize gidecek!..

Almanya’da bir restoranda iki genç kızı kurtarmak isteyen Tuğçe Albayrak’ın ölümüne neden olan Sanel M.’nin avukatları müvekkillerinin aldığı 3 yıllık cezayı ağır buldu.

Tuğçe Albayrak'ın katili temyize gidecek!..
İHA'da yer alan habere göre Almanya’da bir restoranda iki genç kızı kurtarmak isteyen Tuğçe Albayrak’ın ölümüne neden olan Sanel M.’nin avukatları müvekkillerinin aldığı 3 yıllık cezayı ağır bularak ve mahkemenin bazı kanıtların yeterince ele alınmadığını gerekçe göstererek Federal Yüksek Mahkeme’ye temyiz başvurusunda bulundu. 

Almanya’da iki genç kızı korumak isteyen Tuğçe Albayrak, Sırp asıllı Sanel M. tarafından darp edilmiş ve geçirdiği beyin kanaması sonucunda hayatını kaybetmişti. Albayrak’ın ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan Sanel M. 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Sanel M.’nin avukatları mahkemenin verdiği 3 yıllık cezayı ağır bularak ve bazı kanıtların yeterli derecede incelenmediğini gerekçe göstererek kararın tekrar ele alınabilmesi için Federal Yüksek Mahkeme’ye temyiz başvurusunda bulundu. Federal Yüksek Mahkeme temyiz başvurusunun yapıldığını doğrularken, yapılacak detaylı incelemenin ardından mahkemenin kararı tekrar incelenip incelenmeyeceğine karar verecek.

22 yaşındaki Tuğçe Albayrak, 2014 yılının Kasım ayında Sırp genci Sanel M. tarafından darp edilmişti. Komaya giren Albayrak, daha sonra da hayatını kaybetmişti.