Tuğçe Kurşunoğlu aldığı tepkilerden memnun

"Ye­ter" dizisinin kötü karakteri Tuğ­çe Kur­şu­noğ­lu, Pe­lin Ka­ra­han’ın hay­ran­la­rı ta­ra­fın­dan ölüm­le teh­dit edil­di­ği­ni açık­la­dı. Kur­şu­noğ­lu teh­dit­ler­den mem­nun ol­du­ğu­nu söy­le­di.

Tuğçe Kurşunoğlu aldığı tepkilerden memnun
Bugün'den Okan Işık'ın röportajı...

Ye­ter di­zi­sin­de­ki ro­lü­nüz­den bi­raz bah­se­der mi­si­niz?


Eb­ru gö­zü ka­ra bir ka­rak­ter. Ya­pa­ma­ya­ca­ğı hiç­bir şey yok.  Ölü­mün kı­yı­sın­dan dön­müş ve ha­yat­ta her şey ona hak gö­rü­nü­yor. Sap­lan­tı­lı bir aşık. 

Ben­zer yan­la­rı­nız var mı?

Eb­ru ba­na gö­re çok da­ha ce­sur. Ben o ka­dar ce­sur bir ka­dın de­ği­lim. Eb­ru’nun sı­nır­la­rı yok. Ben da­ha de­tay­cı, da­ha sı­nır­la­rı olan, so­ru so­ran bir in­sa­nım. Eb­ru sor­gu­suz su­al­siz kar­şı­sın­da­ki ada­ma ita­at eden bir tip, ben bi­raz da­ha dik ka­fa­lı­yım o ko­nu­da.

Di­zi­de rol ica­bı kam­yon­cu Tu­ran ol­du­nuz, er­kek ol­mak zor­la­dı mı?

Kam­yo­na bininp inmek bi­le be­nim için zor­du. Ses to­nu­nu ayar­la­dım ama yü­rü­yü­şüm tam of­sayt­tı. Ba­cak­la­rı­mı dol­dur­ma­ya ça­lış­tı­lar ama ol­ma­dı. Ay­na­ya bak­tı­ğım­da ken­di­mi çok çir­kin his­se­di­yor­dum. Set bit­ti­ğin­de mak­yö­ze ‘Ha­di be­ni gü­zel­leş­ti­rin’ di­yo­rum.

Bu­gü­ne ka­dar yap­tı­ğı­nız en ce­sur ha­re­ket ney­di?

İs­tan­bul’a yer­leş­mek. Be­ni bu­ra­ya çe­ken hiç kim­se yok­tu. Sa­de­ce işi­me olan aş­kım var­dı. Ha­ya­limin pe­şin­den tek ba­şı­na İs­tan­bul’a gel­dim. Bu be­nim için bü­yük bir ce­sa­ret­ti.

Si­zi sos­yal med­ya­da çok gü­zel bu­lan­lar ol­du­ğu gi­bi eleş­ti­ri­len­ler­ de var.

Eleş­ti­ri­ye açı­ğım. Her­kes her şe­yi be­ğen­mek zo­run­da de­ğil so­nuç­ta. Öz­gür dü­şün­ce­ye say­gım var ama her şe­yin bir sı­nır var ta­bi­i ki.

Hayatta hiç ka­zık ye­di­niz mi?

Ar­ka­daş­lık­la­ra te­miz, saf baş­lı­yor­sun ama bir sü­re son­ra ya­şa­dı­ğın şey­ler se­ni yıp­ra­tı­yor ve da­ha ted­bir­li olu­yor­sun, yo­ğur­du üf­le­ye­rek yi­yor­sun. O ka­dar ko­ca yü­rek­li ola­mı­yor­sun.

Bursa’dan kalkıp İs­tan­bul’a ilk gel­di­ği­niz­de zor­lan­dı­nız mı?

Rek­lam­cı­lı­ğı ka­za­nıp gel­dim. O sü­reç­te hem ça­lış­mak hem de okul ha­ya­tı be­ni çok zor­la­dı. Bil­me­di­ğim, bü­yük bir yer. Çok ür­kü­tü­cüy­dü. Şe­hir ef­sa­ne­si çok var­dı. Gör­dü­ğü­müz ha­ber­ler te­dir­gin edi­yor­du.

En çok ne si­zi te­dir­gin edi­yor­du?

İlk gel­di­ğim­de Ka­ğıt­ha­ne’de kö­tü bir yer­de otu­ru­yo­rum. Evi­me gi­rer­ken çok te­dir­gin­dim. İn­şa­at ha­lin­de bir yer­di. Ken­di mahallem­de di­ken üze­rin­de yü­rü­yor­dum. Her gün olay var­dı. İşe gi­der­ken gaz al­tın­da ka­lı­yor­dum. Best Of Bur­sa' ad­lı gü­zel­lik ya­rış­ma­sı­na 16 ya­şın­da ka­tı­lıp gü­zel­lik ta­cı tak­mı­şsı­nız ama son­ra­sın­da ade­ta lin­ce uğ­ra­mış­sı­nız...

Gü­zel bir so­nuç al­dım ama eleş­ti­ri­ler o yön­de ol­ma­dı. Çok sı­kın­tı ya­şa­dım o dö­nem. Psi­ko­lo­ji­mi bo­zul­du. 2 ay psi­ko­lo­jik des­tek al­dım. Ai­lem des­tek ver­me­sey­di psi­ko­lo­jik an­lam­da be­nim için çok da­ha kö­tü olur­du, kal­dır­a-maz­dım. Ço­cu­ktum ve çok bil­gim da­hi­lin­de olan şey­ler de­ğil­di.

Ken­di­ni­zi gü­zel bu­lu­r mu­su­nuz?

Ken­di ken­di­me mut­lu ol­ma­yı se­vi­yo­rum. İltifata ih­ti­yaç duy­mu­yo­rum. Şı­ma­rık bir in­sa­nım.

Nic­o­le Kid­man’a ben­ze­ti­li­yor­su­nuz.

Ben çok ben­zet­mi­yo­rum. Bi­raz da­ha za­yıf­lar­sam bel­ki ben­ze­rim. Bir ara çok ka­yıp bir dö­ne­mim var­dı. 8 ki­lo al­dım. O dö­nem yemeği bi­raz faz­la ka­çır­dım. Çok uzun sa­at­ler ça­lı­şı­yor­duk. Dü­zen­siz bir ha­ya­tım var­dı. Spor ya­pa­mı­yor­dum. Psi­ko­lo­ji­im
bo­zul­muş­tu. An­ne­an­ne gi­bi ek­ra­na çı­kı­yor­dum.

For­mu­nu­zu na­sıl ko­ru­yor­su­nuz?

Spor sa­lo­nun­da ça­lı­şır­ken hiç mo­ti­ve ola­mı­yo­rum. Onun ye­ri­ne sa­hil­de yü­rü­yo­rum. Ay­rı­ca elek­tro­te­ra­pi tek­ni­ğiy­le pa­sif ve ak­tif jim­nas­tik ya­pı­yo­rum.  0 be­den ta­kın­tım hiç yok. Za­yıf ol­ma­yı se­vi­yo­rum.

Ye­mek ye­me­ği se­ver mi­si­niz?

Ye­mek ye­me­ği çok se­vi­yo­rum. Ye­mek yer­ken çok mut­lu olu­yo­rum. Eve gi­dip ye­mek yap­mak, onu ha­yal et­mek be­ni mo­ti­ve
edi­yor. En çok ma­kar­na se­vi­yo­rum. Evi­min fiks ye­me­ği. Ev­de ma­kar­na sto­ku­muz ol­duk­ça faz­la.

Ev iş­le­ri ya­par mı­sı­nız?

Ev iş­le­ri yap­mak ba­na inanılmaz iyi ge­li­yor. Mo­ra­lim çok bo­zuk­sa, alı­yo­rum vi­le­dayı bir sa­at ter akı­tı­yo­rum. Bü­tün kö­tü ener­ji­mi alı­yor.

Kar­şı cins­te ara­dı­ğı­nız özel­lik­ler?

Az laf çok iş. Çok ko­nu­şan in­san sev­mi­yo­rum. Sü­rek­li ken­di­ni an­la­tan in­san­dan hazzet­mi­yo­rum. Bı­rak ben keş­fe­de­yim. Dü­rüst, gü­ve­ni­lir ol­sun ye­ter.

Ko­me­di mi dram mı?

Muh­te­şem ile oyun­cu­lu­ğa baş­la­dım. Ne­ba­hat Çeh­re ba­na okul gi­bi ol­du. Daha son­ra ko­me­di­ye yö­nel­dim. Ko­me­di çok da­ha ke­yif­li. Sı­nır­la­rı yok. Gül­me­ye de za­ten ih­ti­ya­cı­mız var.

Sosyal medya psikolojimi bozuyor

Sosyal medya insanın psikolojisini bozuyor. Birçok şeye maruz kalıyoruz ve bunlar bilinçaltında ister istemez yer ediyor. Duygudan duyguya geçiş o kadar hızlı ki. Bir an gülüyorken bir anda moralin bozuluyor. O yüzden çok kullanmak istemiyorum.

PELİN ÇOK SICAKKANLI 

Pe­lin Ka­ra­han çok sı­cak­kan­lı bir ha­tun. Bir ­de be­bi­şiy­le çok il­gi­li. İşin­de de çok hırs­lı. Işı­ğı da ener­ji­si de çok gü­zel. Soh­bet eder­ken ge­ril­mi­yor­sun.  Her za­man yar­dım­cı ol­ma­ya ça­lı­şı­yor. Sev­di mi sa­hip­le­ni­yor.

Pelin'in fanları beni hiç sevmiyor. Sosyal medyadan ‘Öl, geber, senden nefret ediyorum’ gibi yorumlar alıyorum. Çok fanatikler. Pelin’in güzel bir kitlesi var. Tepkilere gülüyorum, ‘Doğru yoldayım demek ki’ diye düşünüyorum.
Konular Röportaj