Tuğçe Sarıkaya emin adımlarla ilerliyor

Moda dünyasına Best Model Of Turkey 2009 1.si ve ardından Best Model Of The World 2010 3.sü olarak adım atan taçlı güzel Tuğçe Sarıkaya, şöhret basamaklarını yavaş ve emin adımlarla çıkıyor.

Tuğçe Sarıkaya emin adımlarla ilerliyor
YENİ NESLİN EN ÇOK İŞ YAPAN MODELİ TUĞÇE SARIKAYA’DAN ESKİ SEVGİLİYİ UNUTMANIN 10 YOLU TARİFİ

Yurt içi ve yurt dışındaki başarılı modellik kariyerine oyunculuğu da ekleyen Sarıkaya, yeni neslin en çok iş yapan modeli.

Oyunculukta da modellikteki başarısını sürdürmekte kararlı. Geçtiğimiz  günlerde Vizyona giren ’Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’nda başrol oynayan genç oyuncu, ‘Oyunculuk gönlümde yatan aslandı’ dedi.

Bunun için ders almanın ve işi ustalarından öğrenmenin güzellik ve yetenek kadar önemli olduğunu belirten Tuğçe Sarıkaya, ‘alt yapı olmadan yetenek parlamaz, mükemmeliyetçi bir yapım var, her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Oyunculukta da aynı iddiam devam ediyor, öğrenmeye devam ediyorum zaten öğrenmenin de sonu yok’ dedi.

Biray Dalkıran’ın yönetmenliğini yaptığı ve Asuman Dabak, Atılgan Gümüş,Orçun Kaptan gibi isimlerle  oynayan güzel oyuncunun filmi şu an sinemalarda ve izleyenlerden tam not alıyor.

Yeni sezonda Kayhan Yıldızoğlu’nun tiyatro oyunu ‘İsimsiz Yıldız’da da başrol oynayacak olan Tuğçe Sarıkaya önümüzdeki günlerde çok daha başarılı projelerle ekrana gelmeye hazırlanıyor. "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolunu’nun formülünü ise filmimizi izleyerek öğrenin" tavsiyesinde bulunuyor.