Tülin Şahin aşkını paraya çevirecek!

Model Tülin Şahin, Portekizli aşkı Pedro de Noronha sayesinde kariyerinde yeni bir sayfa açtı. İş adamının aracılığıyla Portekiz’deki firmalarla görüşen Şahin’e reklam teklifleri yağdı. Ünlü model, aşkını paraya çevirecek.

Tülin Şahin aşkını paraya çevirecek!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre altı aydır Portekizli işadamı Pedro de Noronha ile birlikte olan Tülin Şahin'e aşk, bereketli geldi. Geçtiğimiz haftalarda soluğu işadamının memleketinde alan ünlü model, sevgilisi sayesinde Portekizli firmalarla bağlantıya geçti. ABD'li eski model Cindy Crawford'a benzerliğiyle de dünya çapında popülariteye sahip olan Şahin, güzelliğiyle Portekiz'de ilgi odağı oldu.

TEKLİF YAĞDI

Ülkedeki pek çok lüks moda ve kozmetik firmasıyla görüşen 38 yaşındaki başarılı modele markalardan teklif yağdı. Tekliflere sıcak baktığı öğrenilen güzel model, iddiaya göre de geçtiğimiz günlerde 200 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon 53 bin lira) reklam anlaşması için Portekizli kozmetik markası Benamor'un yetkilileriyle görüştü.

DAMAT ARACI OLDU

Lüks kozmetik markasından gelen teklifi düşünme aşamasında olan Şahin, anlaşmaya imza attığı takdirde Türkiye'nin yanı sıra Portekiz'de de para basacak. Ayrıca firma, Şahin sayesinde Türkiye pazarına girmiş olacak. Ülkemizdeki başarılı kariyerini aşkı sayesinde Portekiz'e de taşımaya hazırlanan güzel modele iş hayatındaki bu son gelişme de "Yabancı damat, Şahin'i hem aşkta hem de işte uçuruyor" yorumu yaptırdı.