Tülin Şahin: "Ayrılığın nedeni bebek değil"

Manken Tülin Şahin, 2005 yılında evlendiği Mehmet Özer'le ayrılıkları hakkında ilk kez konuştu.

Tülin Şahin: "Ayrılığın nedeni bebek değil"
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre bir markanın düzenlediği defilede boy gösteren Tülin Şahin, Mehmet Özer'le 12 yıllık evliliğinin bebek istemediği için bittiği iddiasına yanıt verdi. “Bu konuyla ilgili hiç konuşmadım. Ancak şunu söyleyebilirim ki 12 yıllık evliliğimiz iddia edildiği gibi ben bebek istemediğim için bitmedi” diyerek dert yandı.

SEBEP ALKOL PROBLEMİ Mİ?

Şahin, eşinin alkol problemi olduğu için boşandığı yönündeki dedikoduları yalanlamayarak, “Ben bir şey demiyorum, sadece nedeni bebek değil” açıklamasını yaptı.

MEHMET ÖZER DE ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI

"16 yıl birliktelik yaşadık. 12 yılı evlilikle geçti. Böyle gerekiyormuş demek. Ne alkol sorunu ne ihanet ne de çocuk yapma problemi… Gerçi son yıllarda Tülin de çocuk istiyordu ama olmadı. Bunların hiçbiri doğru değil. Metal yorgunluğu yaşıyorduk. Son zamanlarda anlaşamıyorduk. Bu yüzden ayrıldık. Tülin kendi mesleğinde çok başarılı bir kadın. İşini çok ciddiye alan biri. Geldiği noktaya kendisi geldi, aksini söylemek haddim değil. İlk yıllarda daha iyiydik. Yine çok farklıydık ama aramızdaki aşk, yaşlarımız gereği birbirimizi hoşgörebilmemiz devam etmemizi sağlıyordu. Ama zamanla hayata çok başka baktığımızı gördük. İsteklerimizdeki farklılıklar sorunları erteledikçe, öteledikçe daha da büyüdüler. Kimsenin henüz konuyu bilmediği, duymadığı zamanlarda sorunlarımızı çözmek için çaba sarf ettik. Ama sonunda bu çabanın her iki taraf için de manasız olduğunu gördük. Olmayacak bir şeyi olacakmış gibi üstelemek çok doğru değildi. Böylesi ikimiz için de daha iyi olacaktı. Çünkü huzura, kendimize dönmeye ihtiyacımız vardı. Öteki türlü iyi şeyler de yıpranacak, dedikodular büyüyecekti, yıpranacaktık."