Tülin Şahin'i 'bağımlılık' pes ettirdi!

Tülin Şahin’in yakın çevresinin iddiasına göre ünlü model, 12 yıllık eşi Mehmet Özer’i yaşadığı alkol sorunu yüzünden terk etmek zorunda kaldı.

Tülin Şahin'i 'bağımlılık' pes ettirdi!
Takvim'de yer alan habere göre başarılı manken Tülin Şahin'le yemek şefi Mehmet Özer'in 12 yıllık evliliği geçtiğimiz hafta tek celsede bitti. Eski eşler, boşanmayla ilgili konuşmazken Özer'e yakın kaynaklar Şahin'in çocuk istemediği için ayrıldıklarını gündeme getirdi. Ünlü yemek şefi, geçtiğimiz Anneler Günü'nde de bu durumu ima eden bir mesaj paylaşınca Tülin Şahin'in yakın çevresi patladı.

HASTANELİK OLUYORDU

Şahin'in dostlarının iddiasına göre Mehmet Özer, evliliği boyunca defalarca alkol komasına girdi. Aldığı aşırı alkol sonrası yaşadığı sorunların ardından sık sık Amerikan Hastanesi'ne gittiği iddia edilen Özer'in başından eşi de hiç ayrılmadı... Ünlü şefin, sabah saatleri olmasına rağmen sık sık alkol koktuğu ve bağımlılığı nedeniyle ellerinin titrediği de konuşulanlar arasında... İddiaya göre buna daha fazla dayanamayan Şahin de pes edip evliliğini bitirdi!

MANİDAR PAYLAŞIM

Kamuoyunda Şahin'in çocuk istemediği için evliliklerinin bittiği yönünde bir algı yarattığı iddia edilen Özer; Anneler Günü dolayısıyla da bu mesajı paylaştı. Özer'in bu mesajı Tülin Şahin'e gönderme gibiydi!

Tülin Şahin'i 'bağımlılık' pes ettirdi!