Tüm Almanya bu adamı arıyor!

Almanya'nın başkenti Berlin'de dün akşam bir tırın Noel pazarına girmesi sonucu 12 kişinin hayatını kaybettiği, 18'i ağır 48 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin, ülke genelinde Tunuslu Anis Amri'nin arandığı bildirildi.

Tüm Almanya bu adamı arıyor!
Hürriyet'te yer alan habere göre Federal Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, Federal Kriminal Dairesi (BKA) ve polis tarafından Tunus doğumlu 24 yaşındaki Anis Amri'nin arandığı ifade edildi.

Amri'nin 178 boyunda, yaklaşık 75 kiloda, siyah saçlı ve kahverengi gözlü olduğu belirtilen açıklamada, şüphelinin şiddet kullanabileceği ve silahlı olabileceği yönünde uyarıda bulunuldu. Halkın yardımı istenen açıklamada, bu kişi hakkında bilgi verebilecek kişilerin polise müracaat etmesi talep edildi.

Açıklamada, şüphelinin yakalanması yönünde bilgi sağlanması durumunda 100 bin avroya kadar para ödülü verileceği kaydedildi.

Bilgilerin "0800 0130110" telefon numarasına, [email protected] adlı elektronik posta adresine veya herhangi bir polis merkezine iletilebileceği belirtildi. 

Tüm Almanya bu adamı arıyor!