Türk kahvesi ile haftada 5 kilo zayıflamak mümkün!

Metabolizmayı hızlandırma etkisi ile zayıflamaya yardımcı olan kahve ayrıca kişinin istirahat halindeyken harcadığı enerjiyi de arttırıyor.

Türk kahvesi ile haftada 5 kilo zayıflamak mümkün!
Yeni Asır'da yer alan habere göre kahve, özellikle beyne olan kan dolaşımını arttırıyor, kişiyi daha dinç hissettiriyor, dikkatin daha da yoğunlaşmasını sağlıyor. Sütle birlikte içildiği zaman, vücuda dengeli protein, karbonhidrat ve yağla birlikte girince kişiyi daha uzun süre tok tuttuğu bilinen kahve, insülin direncini kırıcı etkisi nedeni ile kişinin tatlı ihtiyacını azaltıyor.

TATLI İSTEĞİNE SON

Özellikle canı sık tatlı isteyenler, tatlı yerine kahve içerlerse bu ihtiyacın kaybolduğunu göreceklerdir. Yapılan birçok araştırmada şeker hastalığını önleyici olabileceği bildiriliyor. Alzheimer ve Parkinson hastalığına karşı düzenli tüketimde koruyucu etkisi olabileceği konusunda da araştırmalar var.

Yaşlılarda hafızayı güçlendiriyor. Ancak hem tok tutsun, hem metabolizmanızı çalıştırsın hem de dikkatinizi arttırsın istiyorsanız; kahveyi şekersiz, kremasız, şurupsuz, günlük sütle ya da sade olarak tüketmenizi tavsiye ediyor.

İşte haftada 5 kilo vermenizi sağlayacak Türk kahvesi diyetinin ayrıntıları...

Türk kahvesi ile haftada 5 kilo zayıflamak mümkün!

Konular Kadın / Bakım