Türk sevgilisi, Karen'i yıktı!...

40 yaşındaki İngiliz Karen Reidy, Marmaris'te tanışıp 18 ay sonra nişanlandığı Şakir Candan için 50 kilo verdi, binlerce sterlin harcadı... Ancak aldatıldığını Facebook'tan öğrendi...

Türk sevgilisi, Karen'i yıktı!...
Sabah'ın haberine göre Manchester-Marmaris hattında aşkı ihanet bitirdi... 2012'de tatil için İngiltere'den Marmaris'e gelen Karen, burada ruh eşini bulduğu düşüncesiyle kendisinden 12 yaş küçük Şakir ile ilişkiye başladı. İngiliz Daily Mail gazetesine röportaj veren Karen, "Benden gençti ama âşık olmuştum. Etkileyiciydi ve o zamanlar annemin ölümü nedeniyle sarsıntı içindeydim" sözleriyle içinde bulunduğu durumu anlattı. Karen evine döndüğünde Şakir ile her gün görüştüğünü söyledi.

69 KİLOYA KADAR DÜŞTÜ
"Bana devamlı mesaj atar ve beni ne kadar çok sevdiğini yazdığı kartlar gönderirdi. Aşk notlarını takma adı olan 'Spartacus' ya da 'Emre' ismiyle imzasıyla yollardı" diyen Karen, ilişkilerinin kısa sürede yoğunlaştığını dile getirdi. Birkaç ayda bir Türkiye'ye Şakir'i görmeye gittiğini söyleyen Karen, "Hatta Avrupa'nın farklı bölgelerinde de tatiller yapmaya başladık. Uçak biletleri ve otel masrafları dâhil tüm masrafları ben ödüyordum" dedi.

ŞOKE EDEN MESAJ
Şakir'in alışverişi çok sevdiğini de ifade eden Karen, sevgilisine ayakkabılar, giysiler ve yeni bir telefon aldığını, hatta ona iyi görünebilmek için 120 kilodan 69 kiloya düştüğünü de sözlerine ekledi.

Şakir'le 2013'ün sonbaharında nişanlandığını belirten Karen, evine döndüğünde yabancı bir kadından gelen şok edici bir mesajla karşılaştığını vurguladı. Kadın mesajda Şakir ile aylardan beri birlikte olduğunu ve evlenmeyi planladıklarını söylüyordu. Karen kadının Facebook hesabında Şakir ile bir fotoğrafını gördüğünde acı gerçeği öğrenmiş oldu. "Önce inanmadım. Facebook sayfasında girdiğimde, Şakir'in üzerinde kendisine aldığım tişörtle kadına sarılmış bir fotoğrafını gördüm" dedi.

İKİ KADINA AYNI FİNCAN
"Şakir'in hediye ettiği tek şey 40'ıncı doğum günü yıldönümüm için aldığı bir fincandı. Daha sonra aynı fincanı beni aldattığı kadına da aldığını öğrendim"
diyen Karen, aptal yerine koyulduğu için de kalbinin kırıldığını ifade etti. Karen tüm bu olayların ardından Şakir ile yüzleşmek için Türkiye'ye gittiğini, ancak Şakir'den söylediği yalanlara dair hiçbir cevap alamadığını anlatıyor.

'GETİRDİĞİM TEK ŞEY BRONZ TEN'
Şakir'den ayrıldıktan sonra tatil yapıp harika vakit geçirdiğini söyleyen Karen, "Türkiye'den getirdiğim tek şey bronz tenimdi" diye konuştu. Gazeteye konuşan Şakir Candan'ın ise iki kadınla ilişkisi olduğunu kabul ettiği, Karen'ın kendisine yaklaşmaya çalıştığını, ancak para gönderdiği iddiasını reddettiği aktarılıyor.