Türkan Şoray kızının filminde oynamak istiyor

Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray, 'Gelen film ve dizi tekliflerini geri çeviriyorum çünkü kızım Yağmur'la çalışmayı arzuluyorum' dedi.

Türkan Şoray kızının filminde oynamak istiyor
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray, önceki akşam Arnavutköy'de eski bir dostuyla buluşup yemek yedi. Mekan çıkışında muhabirlerle sohbet eden usta sanatçı 'Ekranları özledim' dedi.

Müslüm filminden sonra hayatını beyazperdeye aktarmak için birçok yapımcıdan teklif aldığını dile getiren Şoray, 'Kızım Yağmur Ünal çok yetenekli, onun hazırlayacağı bir filmde rol almayı arzu ediyorum' dedi.

Ünlü sanatçı daha önce 'Uzaklarda Arama' adlı filmin yönetmenliğini yapmış, kızı Yağmur'a da rol vermişti. Şoray ve kızı, geçen sene yapımcı Fatih Aksoy'la bir araya gelip toplantı yapmıştı. Aksoy, 1977 yapımı “Baraj” filmini yeniden çekeceklerini açıklayarak “Türkan Hanım’ın oynadığı, onunla ün kazanmış filmi Yağmur’la yeniden çekeceğiz. Şu an senaryosunu yazdırıyoruz. Önümüzdeki sezon bitmiş olacak” demişti.

Türkan Şoray kızının filminde oynamak istiyor

Mütevazı kişiliğiyle bilinen Türkan Şoray, etrafını saran çiçekçi çocukları kırmayarak taç satın aldı ve harçlık dağıttı.