Türkan Şoray'a Samsun'da yoğun ilgi

Türk Sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray’a Samsun’da büyük izdiham. Türkan Şoray sevgisi yağmur çamur dinlemedi

Türkan Şoray'a Samsun'da yoğun ilgi
Sözcü'de yer alan habere göre Gönül Kahvesi’nin marka yüzü olan Türkan Şoray, geçtiğimiz hafta sonu Bulvar Samsun AVM’de bulunan Gönül Kahvesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Samsunlu sevenleriyle gün boyu sohbet eden Şoray, Bulvar AVM’de sevenleriyle buluşarak hayranlarıyla bol bol  fotoğraf çektirdi.  Yağmura rağmen saatlerce kendisi bekleyen hayranlarını görünce duygulu anlar yaşayan sanatçı “Sizleri çok seviyorum. Yağmura rağmen buradasınız ve sevginizi bana hissettiriyorsunuz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” diyerek Samsun’a ikinci kez gelmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sultan yaklaşık 4 saat boyunca Samsunlu hayranlarına imza dağıttı.

TÜRKAN ŞORAY’DAN PROJE SİNYALİ

Şoray, bir gazetecinin uzun süren dizi setleriyle ilgili oyuncuların grev beklentisine ilişkin görüşünü sorması üzerine şöyle konuştu: “Film çekimleri o kadar zor ki, yani sizin o bir dakika seyrettiğiniz sahne saatlerce uğraş emek verilerek çekiliyor. Bir de 18-20 saat çalışılıyor. Sürekli tüketim olduğu için her hafta her hafta yetiştiği için çok zor koşullarda çalışıyorlar. Bu yapılan film ve dizilerin kalitesini de etkiliyor. Onun için arkadaşlarıma hak veriyorum.”

Sultan yeni dönemde güzel projelerinin olduğunu söyleyerek sinemayı bırakmadığını dile getirdi ve yeni projelerle ekranlarda olacağının sinyalini verdi.