Türkan Şoray'dan kızı Yağmur'a nasihat!

5 aydır birlikte olan Yağmur Ünal ile Mert Öcal, birlikte yaşamaya başlamadan önce anne Türkan Şoray’dan onay aldı. Sultan’ın ise 31 yaşındaki kızı ve Öcal’a bir şartı vardı: ‘İlişkinizi yaşayın ama 1 sene içerisinde evlenip bana artık torun verin...’

Türkan Şoray'dan kızı Yağmur'a nasihat!
Takvim'de yer alan özel habere göre Türk Sineması'nın dev ismi Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan kızı Yağmur'a olan düşkünlüğünü bilmeyen yok... 31 yaşındaki kızının evlenmesini ve artık torun sevmek istediğini her defasında dile getiren Sultan, geçtiğimiz aylarda da Yağmur Ünal'ın sevgilisi Mert Öcal'la tanıştı.

'İLİŞKİYİ ÇOK UZATMAYIN'

Annesinin ilişkisine ve Öcal'a onay vermesiyle çok sevinen Yağmur Ünal da beraberliğini bir adım ileriye taşıdı. Annesi gibi oyunculuğa merak saran Yağmur, bu kararı almadan önce de Türkan Şoray'a danıştı. Sinemadaki kanunlarıyla efsane haline gelen Sultan, kızının Mert Öcal'la ilişkisi ve sevgilisiyle birlikte yaşaması için de bir kural getirdi. Türkan Şoray, kızına "İlişkini yıllarca uzatmak yerine 1 yıl içerisinde evlenin. Artık ikinizin de anne-baba olma yaşı geldi. Ben de artık torun sahibi olmak, anneannelik duygusunu yaşamak istiyorum" uyarısı yaptı.

EVLİLİK PLANLARI YAPILIYOR

Yıllarca ABD'li Benjamin Carrington ile aşk yaşayan Yağmur Ünal ile son beraberliğini Gamze Özçelik'le yaşayan Mert Öcal'ın da 5 aylık ilişkilerini en kısa zamanda nikah masasına taşımak istediği konuşuluyor. Şimdilerde sevgilisiyle tatilde olan Yağmur Ünal'ın aşkına baba Cihan Ünal'ın da onay verdiği söyleniyor.

AYNI EVE TAŞINDILAR

2015'in son ayında aşk yaşamaya başlayan Yağmur Ünal ile Mert Öcal, evliliğe ilk adımı attı.

Birbirlerine çok yakıştırılan çift, Öcal'ın evinde birlikte yaşıyor. Mert Öcal, Yağmur Ünal'dan önce de uzun süre Gamze Özçelik ile aşk yaşamıştı.