Türkiye genç öğretmene ağlıyor

Batman'ın Kozluk ilçesinde bir öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı eylem ile jandarma karakoluna yönelik saldırının aynı PKK'lı teröristlerce gerçekleştirildiği bildirildi.

Türkiye genç öğretmene ağlıyor
Habertürk'te yer alan habere göre PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden lise öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den taziye mesajları geldi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

AK Parti'nin İl Teşkilatı ifar buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batman'da PKK'lı teröristler tarafından gündüz şehit edilen öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı: "Zorlu bir yılı daha geride bırakarak bugün karne alan tüm öğrencilerimizi kutlar, bol bol dinlenecekleri bir tatil geçirmelerini dilerim. Karnelerin alındığı günde, çiçeği burnunda bir öğretmen Aybüke Yalçın'ı aramızdan alan, onu hayallerinden koparan teröre lanet olsun."

DEVLET BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bütün şehitlerimize ve bugün hain bir saldırıda şehit düşen Aybüke öğretmenimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.