Türkiye'nin konuştuğu evlilikte sona gelindi!..

Nevra, çok sevdiği ve tekerlekli sandalye üzerinde kocalığa kabul ettiği Emre'den boşanmak için geçtiğimiz hafta Aile Mahkemesi'ne dilekçe verdi.

Türkiye'nin konuştuğu evlilikte sona gelindi!..

Erzurum’da 3 yıl önce arkadaşları ile gezmek için kiraladıkları otomobilin kaza yapması sonucu yatalak olan 22 yaşındaki Emre Dalmış ile ailesinin karşı çıkmasına karşın evlenen 19 yaşındaki Nevra Dalmış’ın aşkları bitti. Nevra, çok sevdiği ve tekerlekli sandalye üzerinde kocalığa kabul ettiği Emre’den boşanmak için geçtiğimiz hafta Aile Mahkemesi’ne dilekçe verdi.

Çay ocağı işleten Emre Dalmış (22), 2009 yılında arkadaşlarıyla birlikte gezmek için kiraladığı otomobille kaza yaptı. ’Öldü’ diye hastaneye götürülen Emre, 45 gün boyunca Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdi. Kaza sonrasında omurilik zedelenmesi nedeniyle yatağa mahkûm olan Emre Dalmış, 4 yıllık kız arkadaşı Nevra ile ilişkisini bitirmek istedi. Ancak Nevra, çok sevdiği Emre’yi terk etmedi ve onu evlenmek için ikna etti. Nevra’nın ailesi, Emre ile evlenmesine karşı çıkınca genç kız sevgilisine kaçtı. Emre Dalmış’ın tekerlekli sandalye ile katıldığı düğünde Nevra’nın ailesinin de izin vermesi üzerine çift evlendi. Ancak iki gencin film gibi aşkı uzun sürmedi. Nevra Dalmış, geçtiğimiz hafta Erzurum Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanmak istediğini bildirdi, dilekçesinde herhangi bir gerekçe açıklamadı.

"BOŞANMASI İÇİN NEVRA’YA BASKI YAPTILAR"

Nevra’yı çok sevdiğini ve kesinlikle boşanmayacağını belirten Emre Dalmış, haklarında basında çıkan haberlerin ardından eylül ayında kendisi için düzenlenen yardım konser organizasyonundan Nevra’nın değiştiğini öne sürdü. Eşinin kendisini çok sevdiğini, kesinlikle kendi isteğiyle ayrılmak istemediğini iddia eden Emre Dalmış, "Biz çok badireler atlattık. Babası birkaç kez kızını benden ayırmak için girişimlerde bulundu, ancak Nevra’yı benden koparamadı. Yardım için düzenlenen konser organizasyonuna kadar herşey normaldi. Çok mutluyduk. Ne olduysa bu organizasyondan sonra oldu. Gerek organizasyonu düzenleyen ekipten birkaç kişi, gerekse ailesi Nevra’nın aklını çeldi. Benimle boşanması için ona baskı yaptılar" dedi.

KAYINPEDERİNE DARP SUÇLAMASI

Emre Dalmış, Nevra’nın 15 gün önce evi terk ettiğini ve ailesinin yanına gittiğini de belirterek, "Nevra gitmeden 1 gün önce babası eve geldi. Tartıştık. Beni darp etti. Ben de karakola gidip şikâyetçi oldum. Organizasyon heyetine gelince yardım için gereken parayı toplayamadılar. Paranın çoğuhu masraflar için harcadıklarını söylediler. Bugüne kadar tek kuruş para almadım. Tanımadığım bir kişiyle ortak bir hesap açmışlar. Oraya para yatırmışlar. Onu da çekemiyorum. Geçtiğimiz gün paranın yarısını Nevra’ya yarısını da bana vereceklerini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi? O sonuçta benim için toplanan bir yardım parasıydı" dedi.

NEVRA: "ÇOK SIKINTILAR ÇEKTİM"

3 Aralık’ta Emre’den boşanmak için Aile Mahkemesi’ne dilekçe verdiğini ifade eden Nevra Dalmış ise "Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Emre’nin söyledikleri doğru değil. Kimsenin bilmediği çok sıkıntılar çektim. İş buralara kadar geldi" dedi.

EMRE İÇİN YARDIM KONSERİ DÜZENLENMİŞTİ

Emre- Nevra aşkının haberleri yerel medyada yayınlanınca Erzurum ve İstanbul’da kampanyalar başlatılarak, Emre’nin yeniden yürüyebilmesi için yardım konserleri düzenlenmişti. Emre ve Nevra için ’Umut yolcuları’ adı altında kurulan yardım komitesinin mimarı Aysun Gemalmaz, Emre’nin ameliyatına katkı sağlamak için Esra Dal’ın 27 yaşında trafik kazasında hayatını kaybeden erkek kardeşinin nişan yüzüğünü, 2 yaşındaki Mustafa Ünsal Saka’nın ise kumbarasında biriktirdiği parayı çift için verdiğini anlatmıştı. Sunuculuğunu sanatçı Güler Kahraman’ın yaptığı konsere Emre’yi yürütmek için yurt dışında kök hücre nakli yapılması gerektiğini öğrenen İbrahim Erkal, Burhan Topal, Dilek Şengül, Sinan Siverekli, Oktay ve Bilal, Güler Kahraman katılmıştı.

Orkun ÇİZMECİ /AJANS HABERTÜRK