Türkücü Türkü, 15 kilo zayıfladı!

Türk Halk Müziği sanatçısı Türkü de her albüm çalışması öncesi kendisini yenileyen popçulara özendi. Detoks kampına giren ünlü türkücü, bol yeşil sebze tüketerek 15 kilo verdi.

Türkücü Türkü, 15 kilo zayıfladı!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Türk Halk müziği sanatçısı Türkü, hem yeni albümü ‘Özlemim’le hem de yeni imajıyla iddialı olduğunu söyledi. Bu kez sevenlerinin karşısına bambaşka bir Türkü olarak çıkacağını belirten sanatçı, “Dinleyicime duyduğum saygı beni inceltti. Tepeden tırnağa değiştim” şeklinde konuştu.

ALKALİ DİYETİ YAPTIM 

Albüm öncesi sıkı bir diyet, detoks ve spor  programı uyguladığını belirten ünlü türkücü, 15 kilo verdiğini açıkladı. 

Victoria Beckham'ın başlattığı ve Hollywood’da birçok yıldızın ardından Türkiye’de de popüler olan alkali diyeti yaptığını söyleyen Türkü, “Kırmızı eti neredeyse hayatımdan çıkardım. Bol sebze ağırlıklı beslenme tarzına geçtim. Kuzular gibi neredeyse sadece yeşillik yedim desem abartmış olmam” dedi.

Bazı günler sadece kivi, semizotu ve salatalık suyu içerek detoks yaptığını da belirten sanatçı, “Limon ve tarçınında çok fazla faydasını gördüm. Tüm bunların dışında özel bir spor hocasıyla 3 ay boyunca çalıştım” diye konuştu.