Türkücüler Eurovision'a göz dikti

Bu sene Can Bonomo'nun katılacağı yarışma için bir çok iddiası olan ünlüler, yapacakları şovla iddialarını ortaya koydu...

Türkücüler Eurovision'a göz dikti

Müzik piyasasının türkücüleri bu sene Can Bonomo’nun katılacağı Eurovision şarkı yarışmasının bir sonraki adayı olmak istediklerini vurguladı.Çoğu isim, kendi bestesiyle iyi bir derecelik getireceğini belirtirken, çoğu da yapacakları şovla herkesi ayağa kaldırıp oynatacağını iddia ediyor. İşte Eurovision şarkı yarışmasında yer almak isteyen ünlüler:

BÜLENT SERTTAŞ: ’İZLEYEN HERKESİ OYNATIRIM’

Komik ve sevecen tavırlarıyla dikkat çeken Bülent Serttaş, Eurovision’a talip olduğunu belirten ünlülerden. Serttaş, "Eurovision’ı o gece seyreden herkesi yerlerinden kaldırarak oynatmak istiyorum" dedi.

KUBAT: ’BEN BU MESLEĞİ BIRAKIRIM’

Yaptığı türkü programlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kubat, Eurovision’a misket havasıyla katılmak istediğini söyledi. Sanatçı,  "Misket havasını duyan Çinli’si, Amerikalısı, İngiliz’i, İtalyan’ı, Rus’u herkes oynamaya başlamazsa ben bu mesleği bırakırım’’ diye konuştu.

ROJİN: ’KARMA EZGİYLE KATILIRIM’

Etnik türkücü Rojin, Türkçe ve Kürtçe’nin bir arada kullanıldığı bir şarkıyla Eurovision için göz kırptı. Yarışmaya katılmak için yeşil ışık yakan şarkıcı, Kürtçe ve Türkçeden oluşan bir ezgiyle Eurovision’a katılabileceğini söyledi.

NİHAT DOĞAN: ’BAŞARIYA KOŞARDIM’

Survivor yarışmasıyla ününe ün katan Nihat Doğan, "Eğer bana şans tanınsaydı, ’Benim olmazsan taciz ederim’ adlı parçamla başarıya koşabilirdim" ifadesini kullandı.

İSMAİL YK: ’EUROVİSİON’DA ŞOV YAPARIM!’

Gençlerin sevgilisi İsmail YK,  "Ben eğer ki ben Eurovision’a katılırsam şov ağırlıklı bir hazırlık yaparak yarışmada ülkemizi temsil etmek isterim. Çünkü şov anlamında kendime çok güveniyorum" dedi.

Batuhan ÖZKARDEŞLER


 

Konular Müzik