TÜSİAD'ın yeni başkanı Erol Bilecik oldu

TÜSİAD'ın 47. Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Seçimli genel kurulda Erol Bilecik (55) TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

TÜSİAD'ın yeni başkanı Erol Bilecik oldu
Hürriyet'ten Ahmet Can'ın haberine göre TÜSİAD'ın bugün yapılan Genel Kurulu'nda yeni yönetim belli oldu. Yönetim kurulu başkanlığını bırakan Cansen Başaran Symes'in yerine Erol Bilecik seçildi.TÜSİADın yeni başkanı Erol Bilecik oldu...

İşte TÜSİAD'ın yeni Başkanı Bilecik'in ilk mesajları:

"*Önümüzdeki dönemin zorlu olması gerçekten bizleri endişelenmiyor. Tam aksine bizi daha fazla çalışmak adına motive ediyor.

*Küresel rekabette daha güçlü bir Türkiye için emeklediğimiz alanlarda koşmamız, koştuğumuz alanlarda da hızlanmamız lazım.

*Ülkemizin yapısal sorunlarını çözmeyi amaçlayan her adımı destekleyeceğiz.

*Dijital dönüşümün etkisi daha da artırdığı bir ortam içinde yaşamımıza devam ediyoruz. Biz bu ortamda genç liderleri daha fazla görme istiyoruz.

*Geride bıraktığımız yıl yaşadığımız hain darbe girişimi özgür bireyler yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

*Biz de gençlerimize kadınlarımıza öncelik veren yönetim anlayışını benimsedik.

*Emin olabilirsiniz ki yeni dönemde çok ama çok çalışacağız."


EROL BİLECİK KİMDİR?

Halen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Bilecik, 1962 Antakya doğumlu. 1987'de İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Bilecik, Türkiye'nin ilk bilgisayar mühendisleri arasında.