Tuvana Türkay'dan aşk iddiasına jet yalanlama!

Şarkıcı Rafet El Roman geride bıraktığımız gün iki yıllık eşi Ceren Kaplakarslan'dan Almanya'da anlaşmalı olarak boşanmış, Roman'ın adı oyuncu Tuvana Türkay'la anılmıştı.

Tuvana Türkay'dan aşk iddiasına jet yalanlama!
Sözcü'den Edda Sönmez'in haberine göre Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan, Almanya'nın Dieburg kentinde avukatlarının katıldığı duruşmayla boşandı. Yaptıkları evlilik sözleşmesi nedeniyle ikili arasında mal paylaşımı yapılmadı. Sosyal medyada yavşak ve yalaka polemiği yaşayan ikiliden ünlü şarkıcı duruşma sonrası, “Tüm olumsuzluklara rağmen Ceren'i her zaman güzel hatıralarla anacağım. Ona mutluluk dilerim” açıklaması yaptı.

AŞK İDDİASINA İLK YALANLAMA TUVANA’DAN GELDİ

El Roman'ın boşandığı gün yeni aşk bombası patladı. İddiaya göre şarkıcı, güzel oyuncu Tuvana Türkay'la geçen hafta yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak sozcu.com.tr’nin ulaştığı Tuvana Türkay, bu iddiaları sert bir dille yalanlarken uzun bir süredir yaşadığı bir beraberliği olduğunu ve bu asılsız haberlerin birlikte olduğu insanı da çok rahatsız ettiğini söyledi. 

Rafet El Roman’la tesadüfen karşılaştıklarını söyleyen Türkay, paylaşımında da haberde iddia edilen şeyleri yazmadığını söyledi.

İŞTE TUVANA’NIN YALANLADIĞI HABER

Tuvana Türkay, geçen hafta gittiği Amsterdam'da El Roman'la buluştu. Türkay'ın “Her yerden geçeriz gölgelerden ne çare” yazdığı fotoğrafın altına El Roman, Türkay'ın adını işaretleyerek “Geçeriz elbet” notunu düştü.

Tuvana Türkay'dan aşk iddiasına jet yalanlama!