Twitt_perisi yazdı: 'Çeşme start verdi!...'

"...Umarım bu sezon, senelerdir birçok ailenin canı yandığı gibi can yanmaz, gençlerimiz zarar görmez, doya doya, sağlıkla tatillerini yaşayabilirler."

Twitt_perisi yazdı: 'Çeşme start verdi!...'

İzmir'in gözde tatil beldelerinden,eskiden sadece İzmir'lilerin gözbebeği olan,ancak sonrasında İstanbul, Ankara, Bursa başta olmak üzere epeyce karışan Çeşme; geçtiğimiz haftasonu yaz sezonu start verdi.

Geçtiğimiz yaz açılan Marge Butik Otel'de 16 Mayıs Cumartesi günü önemli bir davet vardı. İzmir merkezli magazin dergilerinden Dora, Çeşme'nin eğlencelerinden de daha çok meşhur olan trafik kazalarına parmak basmak için "Sarı Kurdela" adında "alkollü araç kullanmaya son" verebilmek adına, farkındalık yaratabilmek için önemli bir sosyal sorumluluk projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Bu lasnmanda, Aşkım Kapışmak, Korcan Karar, Pınar Aylin, Özlem Yıldız, Şebnem Dinçgör, Kağan Uluca gibi bir çok medya dünyasına yakın kişilerin yanı sıra, İzmir-İstanbul cemiyet hayatının önemli kişileri hazır bulundu. İzmir'in başarılı tasarımcılarının kreasyonlarının sunulduğu defilede İstanbul ve Yurt dışından mankenler görev aldı. Alkollü araç kullanmaya farkındalık yaratabilmek elbette sadece bir geceyle olmuyor. Bu sebeple Dora, Çeşme'deki tm mekanlarla işbirliği içerisinde hareket ederek, sezon boyu hazırlanacak olan "sarı kurdela" afişleriyle mekan çıkışlarında alkollü araç kullanmaya niyetli kişilere, ufak bir hatırlatma yapmaya çalışacak...

Umarım bu sezon, senelerdir birçok ailenin canı yandığı gibi can yanmaz, gençlerimiz zarar görmez, doya doya, sağlıkla tatillerini yaşayabilirler.

Bunun yanında 16 Mayıs gecesi aynı zamanda Solemare'nin de açılış gecesiydi. Senelerin mekanı Solemare'de iğne atsanız yere düşmeyecek bir vaziyet vardı. Mekanın sahibi Selim Kaptan, müşterilerle tek tek ilgilenmeye çalışıyor olsa da imkansız bir durumdu bu. Alaçatı Hacimemiş, geçtiğimiz sezondan beri Alaçatı'nın en popüler kısmı oldu.

Yanyana restaurantlar,cafeler,antikacılar,butikleriyle,tahta sandalyeli köy kahvehaneleriyle yine çok kalabalıktı Hacımemiş. Haftaiçi ayrı,haftasonu ayrı hareketlilik içinde bulunan Alaçatı'nın her köşesi, her ne kadar artık malesef İzmir'lilerin hegomonyasından çıkıyor olsa da, su gibi elinden kayıyor olsa da her santimetrekaresi İzmir'lilerden çıkmış olsa da ve Biz İzmir'liler aslında bu işe çok bozuluyor olsak da, eminim belde ekonomisine ciddi faydası olduğu gerçeğini de gözardı etmemeliyiz.

Sezon boyunca her hafta yeni açılan mekanlar, bol havadisler, gördüklerim, duyduklarımla sizlerle olmaya devam edeceğim. Bu haftalık da böyle olsun...

Sağlığınız, huzurunuz yerinde, sevdikleriniz dibinizde, paranız cebinizde olsun :) Hoşçakalın..

Twitt_perisi