Uca'dan Maranki'ye sert tepki!

Metin Uca, Ahmet Maranki'nin Akit TV'de sarf ettiği provokatif söylemlerine çok sert tepki gösterdi. Uca, seçim sonrası için silah kast ederek "Talim şeylerimizi Belgrad Ormanı'na gömdük" diyen Maranki'ye, "Bu alçağın cüretini kim yarattı" yazarak sosyal medya hesabından tepki gösterdi...

Uca'dan Maranki'ye sert tepki!
Sözcü'nün haberine göre kendisini ‘Bitkilerin efendisi’ olarak tanıtan, hakkında usulsüz ilaçtan çok sayıda dava bulunan Prof. Dr. Ahmet Maranki, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Akit Tv ‘de katıldığı canlı yayında gündemi sarsacak ifadeler kullanmıştı.

İç savaş çığırtkanlığı yapan Maranki, “Bu spekülasyonlar tamamen sunidir. Biz onun için her doğruyu her yerde söylemeyeceğiz. Kan ağlıyor içimiz. Ama bizim şayet aksi olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Ben onun için, umudum Kaf Dağı’nın arkası 25 Haziran’dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı’nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık, ‘Bismillahirrahmanirrahim’ diyeceğiz…” sözleriyle izleyenlerin kanını dondurmuştu.

İŞTE O AKIL ALMAZ AÇIKLAMA! (VİDEO)

Görüntüler kısa sürede önce sosyal medyada ardından ulusal medyada hızla yayıldı ve büyük ses getirdi. Hakkında savcılığın soruşturma başlattığı Maranki’ye tepkiler çığ gibi büyürken, bunların en serti Metin Uca’dan geldi.

Uca, sosyal medya hesabından “Bu alçağın cüretini kim yarattı? Asıl suçlu, tütün eksperi bir dolandırıcı şarlatanı ‘Prof ‘diye yutturan, bilim dışı saçmalıkları alternatif tıp diye pazarlayan televizyonlar değil mi? Bu din tüccarı saçmalıklarını sürdüreceği derebeyliğin hukukunu istiyor kendince” yazdı.

Uca'dan Maranki'ye sert tepki!