UçanKuş TV'den yepyeni haberler!

Uçankuş TV, magazin dünyasına yeni bir soluk getirdi.

UçanKuş TV'den yepyeni haberler!

Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV, müzik ve magazin dünyasına yepyeni bir soluk getirdi.

Sabahtan akşama kadar canlı yayın yapan ve her oayı anında canlı yayınlarla ekrana taşıyan Uçankuş TV, çok kısa zamanda büyük bir ilgi gördü.

Uçakuş TV’de müzik, konserler, sinema, galalar, moda, defileler, TV dünyası, diziler, albümler,  eğlence dünyası, davetler, kitap saati, aktüel haberler, kısaca magazinin tüm dünyası saat başı haberlerle de çok taze olarak canlı olarak ekrana geliyor.

SABAH 08.30’DA CANLI YAYIN BAŞLIYOR

Uçankuş Tv her sabah 08:30’dan itibaren bütün gün canlı yayınla magazin gündemine damga vuruyor.

Her sabah saat 08:30’da en güncel aktüel-magazin haberleriyle Anılcan Tanrıyar’la Günaydın Uçankuş ekranlara geliyor. O gece İstanbul gecelerinde neler yaşandığına kadar son derece taze haberler ve hayata dair tüm aktüel haberler sabah 08:30’da masaya yatırılıyor…

Sonrasında ise saat 11:00’dan itibaren her saat başı canlı yayınla magazin dünyasındaki tüm gelişmeler ve son dakika haberleri seyirciyle buluşturuluyor.

Bunların yanı sıra “Moda Kuşu” programıyla her gün ünlü isimlerin kıyafetleri Duygu Özlen ve Ece Maya Filiz’in renkli yorumuyla tartışılıyor.

Ayrıca Pazar Keyfi ve Televole nostalji programları da  canlı sunumlarla her gün ekrana geliyor.
Ece Maya Filiz’in ve Güneş Gazetesi magazin müdürü Birsen Altuntaş’ın yorumlarıyla “Magazin Merkezi” 18:30’dan itibaren canlı yayınla her gün Uçankuş Tv ekranlarında oluyor.

Kısacası Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş Tv, bütün gün durmaksızın yapılan canlı yayınlarıyla magazin dünyasına “capcanlı” bir hava getiriyor.

UÇANKUŞ TV’Yİ NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ?..
Uydu Yayını:

Türksat: 3 A
Frekans: 11509
Polarizasyon: Yatay (H)
Sembol Oranı: 30000
Fec: 2/3

(Uçankuş TV’yi yeni frekansıyla Türkiye’nin dört bir yanından ve ayrıca doğuda, Azerbaycan’dan, İran’dan, batıda İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, İtalya hatta İsveç, Norveç’e kadar Avrupa’nın her yerinden takip edebilirsiniz)

İNTERNET:

Uçankuş TV’yi internet üzerinden takip etmek isteyenler ucankus.com’dan  sürekli canlı olarak verilen Uçankuş TV yayınını takip edebilirler. 
CEP telefonlarınızdan da ucankus.com’u açarak, canlı olarak Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV’nin yayınını izleyebilirsiniz. 

D SMART

D Smart kullanıcıları, manuel olarak aynı frekansları yazarak Uçankuş TV yayınına ulaşabilirler.
D Smart kullanıcıları; önce menüye girecek, sonra ayarlar bölümüne gidecek, kanal-ekle-sil-taşı’yı seçecek, kanal ekle’ye (TP Tara) geçip (orada transponder 1/70 yazıyorOK’un yanındaki sol tuşu kullanıp manuel’i bulacaklar ve sonrasında frekans yerine 11509,polarizasyona yatay(h), sembol oranına 30000 ve FEC 2/3 yaptıktan sonra kanal ekle’ye bastığınızda karşılarına çıkan listede Uçankuş TV ismini seçip kaydedecekler. Ardından menüyü kapatıp, normal TV haline dönecekler2 no’ya basıp(yani D Smart kanal sıralamasında en başa dönüp) kanal sıralamasında buradan geri geri gitmeye başladıklarında Uçankuş TV logolu kaydettikleri kanalı bulacaklar. Buldukları anda istedikleri numaraya taşıyabilirler. Bu işlem sadece bir kere yapılacak. Sonrasında kaydettikleri numarada hemen Uçankuş TV’yi bulup, sürekli oradan yayını izleyebilecekler.