Uğur Akkuş'un eşi açtı ağzını, yumdu gözünü!

Ebru Şallı’nın yasak aşk yaşadığı Uğur Akkuş, 10 yıllık eşiyle velayet savaşına girdi. Acılı eş, kendisine çocuklarını göstermediğini iddia ettiği işadamı ve Şallı için ‘Canımı çok yaktılar’ dedi!..

Uğur Akkuş'un eşi açtı ağzını, yumdu gözünü!
Takvim'de yer alan habere göre bu yaza damgasını vuran Ebru Şallı ve Uğur Akkuş arasındaki yasak aşkta sular durulmuyor... Evli ve 2 çocuklu sevgilisiyle ilişkisi için "Uğur'un evli olduğunu biliyordum. Seviyeli bir ilişkimiz var ve kendisi yıllar önce eşine boşanma davası açmış" diyen Şallı, tepki çekmişti. Güzel modelle yasak aşkını gözlerden uzak yaşayan Uğur Akkuş geçtiğimiz günlerde 10 yıllık eşi Gonca Hanım'ın tepkisiyle karşılaştı.

ACILI EŞ İSYAN ETTİ...

Gonca Akkuş, eşini 2 çocuklarını kendisinden kaçırmakla suçladı. Bunun üzerine ise Uğur Akkuş cephesinden "Kendisinin psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye yatması gerekiyor. Mahkeme de bu nedenle çocuklarımızın velayetini bana verdi" açıklaması geldi. Bu iddialar üzerine konuşan Gonca Akkuş ise TAKVİM'e özel şu iddialarda bulundu:

'PARA VERMEMEK İÇİN...'

"Mahkemeden nasılsa böyle bir karar çıkmış ama Allah'a şükür herhangi bir rahatsızlığım yok. Boşanırken bana para vermemek için her yolu deniyor. Çocuklarımın geçici velayetini almış. Ancak bu ona, evlatlarımın yerlerini bana bildirmeden kaçırma hakkı vermez. Şu an çocuklarıma ulaşamıyorum. Çok canımı yaktılar. Çocuklar çok ufak ve benden hiç ayrılmamışlardı. Zinayı onlar yapıyor, acısını biz çekiyoruz. Hiçbir şey almadan boşanmamı istiyorlar. Avukatım aracılığıyla mahkemeye gerekli başvuruları yaptım. Mahkemeyi de sürekli uzatıyorlar. Hakim karşısına çıksak her şey yoluna girecek, onu bekliyorum."

İŞTE İSYAN MESAJLARI...

Uğur Akkuş'un eşi açtı ağzını, yumdu gözünü!