Ukraynalı golcü Göztepe’ye geliyor!

Akhisarspor’da kadro dışı bırakılan Ukraynalı golcünün menajeri Ahmet Bulut, yıldız golcü için Başkan Mehmet Sepil ile görüştü. Gol yollarında sorun yaşayan Göztepe de transfere sıcak bakıyor.

Ukraynalı golcü Göztepe’ye geliyor!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre bu sezon özellikle hücum hattında büyük sorunlar yaşayan Göztepe'de yönetim iyi bir golcü almak için şimdiden çalışmalara başlarken dün ilginç bir gelişme yaşandı. Akhisarspor'da kadro dışı bırakılan Ukraynalı golcü Yevhen Seleznyov Göztepe'ye önerildi.

Geçen sezon Akhisarspor'da attığı gollerle ligde kalmasını sağlayıp gerek Türkiye, gerekse Süper Kupa gollerle şampiyonluklarında önemli rol oynayan Ukraynalı golcü son haftalardaki performansı ve isteksiz futbolu nedeniyle kadra dışı bırakılmıştı.

Sezon başında G.Saray'a transferi gündeme gelen yıldız futbolcu menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla, "Gelmeye hazırım" mesajı yollamıştı.

FATİH TERİM'DEN VETO YEDİ

Fatih Terim, "Başka oyuncular gündemde. Seleznyov'u artık düşünmüyorum" deyince 32 yaşındaki golcünün menajeri Ukraynalıyı Göztepe'ye önerdi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile Ahmet Bulut arasındaki görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Jerome'den istediği verimi alamayan Göztepe'nin ara transfer döneminde Seleznyov'u kadroya katacağı iddia ediliyor.

AKHİSAR İLE İKİ KUPA KALDIRDI

Bir dönem Shakhtar Donetsk'te forma giyen ve Ukrayna Milli Takımı'nda görev yapan Yevhen Seleznyov iki sezon Karabükspor'da oynadıktan sonra Akhisarspor'a gelmişti. Ege ekibinde geçen sezon 19 maçta 10 gole imza atıp 4 de asist yapan Seleznyov, attığı gollerle takımına tarihindeki ilk Türkiye ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşatmıştı. Futbola Arsenal Kiev takımında başlayan Seleznyov'un kariyerinde 303 maçta 135 golü bulunuyor.

SAVUNMAYA İNCE AYAR

Göztepe'nin Sivasspor ile cumartesi günü oynayacağı maçta savunmada yine taşlar yerinden oynayacak. Sarı-kırmızılı ekipte, cezaları sona eren stoper Titi ile sağ bek Gassama 1 haftalık aranın ardından takımdaki yerlerine dönecek. Ancak bu kez Antalya maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Wallace Reis, Sivas maçında sahada yer alamayacak. Teknik Bayram Bektaş, Antalya maçında mecburiyetten sağ bekte oynattığı Tayfur'un yerine Gassama'ya, cezalı duruma düşen Wallace Reis'in yerine de Titi'yi oynatacak.

FUTBOLCULARA SARI KART UYARISI

Süper Lig'de bu sezon kart cezaları ve sakatlıklardan dolayı canı çok yanan Göztepe'de bu kez orta sahada sıkıntı yaşanıyor. Sivasspor maçı öncesinde orta saha oyuncuları Borges, Alpaslan ve Tayfur 3'er sarı kartla ceza sınırında yer alıyor. Teknik Direktör Bayram Bektaş bu futbolcularla yaptığı toplantıda gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyarıda bulundu.
Konular Spor Haberleri