Uludağ'da korkunç ölüm!

Uludağ'da, oteller bölgesinde buzda kayan otomobilin altına alıp sürüklediği akraba iki kadından 47 yaşındaki Necla Aladağ yapılan kalp masajına rağmen öldü, kazada 44 yaşındaki Saniye Yaman da yaralandı.

Uludağ'da korkunç ölüm!
Milliyet'in haberine göre yarıyıl tatilinin başlamasıyla hareketli günler geçiren Uludağ'da, geçen pazar günü annesi Ceyda Uymuşlar ile bindiği kızağın devrilmesi sonucu yaşamını yitiren 7 yaşındaki Elif Uymuşlar'ın ölümünden sonra, bugün yine ölümlü kaza yaşandı. Saat 16.00 sıralarında, Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis amiri Bedri Yaman'ın eşi Saniye Yaman, Manisa'dan yaşayan yakını Necla Aladağ ve oğlu Dorukan Aladağ ile birlikte kaldıkları Uludağ'daki Polisevi'nden yürüyüş yapmak için dışarı çıktı.

1. Oteller Bölgesi'nden 2. Bölge'ye doğru yürüyen üç kişiden Saniye Yaman ve Necla Aladağ'a, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen rampa aşağı gelen 34 DT 6156 plakalı otomobil kayarak çarptı. Saniye Yaman'ın bacağının üzerinden geçen otomobil, Necla Aladağ'ı altına alarak sürükleyip, yol kenarındaki kar yığına çarparak durabildi.

Kazada ağır yaralanan Necla Aladağ ile Saniye Yaman, ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürülmek istendi. Bu sırada duran kalbi masaj ile çalıştırılan evli ve 2 çocuk annesi Necla Aladağ, tüm çabalara rağmen hastaneye ulaştırılamadan yaşamını yitirdi. Saniye Yaman hastanede tedavi altına alınırken, annesinin ölümüne tanık olan Dorukan Aladağ ise gözyaşına boğuldu. Dorukan'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Otomobil sürücüsü, jandarma tarafından gözaltına alınarak karakola götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı