Umut Akyürek: "5 yaşında bile ruj sürerdi"

Şarkıcı Umut Akyürek, kızının yaşıyla ilgili yapılan yorumlara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Umut Akyürek: "5 yaşında bile ruj sürerdi"
Sözcü'de yer alan habere göre Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında evlenen ve 2005’te Melek Bal’ı dünyaya getiren Umut Akyürek kızının fotoğraflarına yapılan yorumlara uzunca bir yanıt verdi. Melek'in yaşından büyük göründüğünü ve makyajı çok abarttığını belirten bazı sosyal medya kullanıcıları şarkıcı Umut Akyürek’i kızdırdı.

Kızına yapılan kötü yorumlara sinirlenen Akyürek, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Bazı tipler bir magazin sayfasında vık vık cık cık yapıp duruyorlarmış. Bu nasıl 13 yaşındaymış falan diye. Geçen de paylaşmıştım ama işlerine geldiği gibi bir coşmuşlar ki tutabilene aşk olsun. O bir çekim içindi peruk ve makyaj. Buyurun kıskanç teyzeleri bakın doğar doğmaz burnunu çenesini ağzını yaptırmıştık!

Umut Akyürek: "5 yaşında bile ruj sürerdi"

Ne yalan söyleyeyim ben de bu yaşta makyajı asla tasvip etmiyorum ama laf dinletemiyorum, dinlemiyor. Ne yapayım öldüreyim mi döveyim mi? Bu çocuk da böyle bir çocuk. Ne plastik makyajlar yapıyor profesyoneller halt etmiş. Bir gün yara izi bir gün zombi makyajıyla karşıma çıkıveriyor onun en büyük tutkusu bu. Engel olamıyorum hayatı makyaj videolarını seyretmek ve herkese uygulamak. Bütün çevremiz onun makyajlarından nasibini almıştır. Anneannesi, babaannesi, teyzeleri, konu komşu o derece seviyor anlatabiliyor muyum? Gerçi insan olan anlar, anlamak istemeyenlerin başka başka dertleri vardır, oralara hiç girmeyeyim. Bu çocuğun resimde Türkiye 1'inciliği var bırakın 12'yi 5 yaşında bile kavga dövüş ruj sürerdi. Yaşamayan bilmez. Ama ruh hastaları kafasındakinin bariz peruk olduğunu göre göre yok saçı platin daha komiği dudağı botox, burnu çenesi estetik demişler Allah’ tan da korkmamışlar. Bugüne kadar adımıza toz konmasın ismimize halel gelmesin diye bunca yıldır eşimle dimdik duran ahlaklı yasayan alnı ak insanlarız. Bir açığımızı bulamayınca buradan vurmak istemişler. Olsun buna bin şükür. Skandalımız, rezilliğimiz, kasetimiz, sayısız sevgililerimiz, zengin dostumuz postumuz yok, hiç olmadı! 24 yıldır aynı insanlayız. Elli tane eskitmedik. Bizim ayıbımız da bu olsun ne yapalım.”

Umut Akyürek: "5 yaşında bile ruj sürerdi" - Resim : 2

Umut Akyürek: "5 yaşında bile ruj sürerdi" - Resim : 3